Teletöö jätnud Urmas Vaino leidis uue väljundi: loodan uutelt kolleegidelt palju õppida

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Urmas Vaino
Urmas Vaino Foto: Madis Veltman

«Infovahetus, kommunikatsioon ja meedia on alati olnud minu teemad,» sõnab alles aprillis telekarjääri jätnud Urmas Vaino, kes on nüüd omale uue väljundi leidnud.

«30 aastat ühte tööd,» naeris Urmas Vaino aprilli lõpus, vastates Elu24 küsimusele, mis viis sellise elumuutuseni, et ta on otsustanud teletöö lõpetada. «Ei ole muud põhjust, kui see 30 aastat. Skandaali ega vaidlust ei ole. Lahti pole lastud. Ise tunnen, et see on paus – ei tea küll, kui pikk.»

Siis polnud staažikas saatejuht veel päris kindel, mis teda ees ootab. «Ma ei ütle seda täna, sest ma ise ka ei tea veel seda üheselt ja selgelt. Ilmselgelt midagi tuleb teha, kahjuks tele- ja raadiotöö ei paku seda võimalust, et 30 aastaga saaks jääda pensionile. Pole ka kindel, kas ma tahaksingi seda teha,» selgitas Vaino.

Nüüd teatab aga kommunikatsioonibüroo META Advisory, et Vaino liitub just nende tiimiga. «Meil on ülimalt hea meel teatada, et META konsultantide tiimiga liitub pikaaegse kogemusega telesaadete juht, toimetaja ja ajakirjanik Urmas Vaino!» kirjutatakse Facebookis.

«Infovahetus, kommunikatsioon ja meedia on alati olnud minu teemad. Olles varem teinud nii ajalehte, ajakirju, raadio- kui telesaateid, aga pidanud enne ajakirjanikukarjääri ka väikest konsultatsiooniäri ehk reklaamifirmat, on nüüd võimalik seda maailma vaadata veel täiendava nurga alt. Loodan uutelt kolleegidelt palju õppida ning jagada enda teadmisi ja kogetut ka META tiimi ja klientidega,» räägib Urmas META tiimiga liitumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles