PÄEVAHOROSKOOP 1. juuni: Neitsi kõrvu jõuavad põnevad kuulujutud, Veevalajal tuleks terviseteemaga tegeleda

Copy
Pilt on illustreeriv!
Pilt on illustreeriv! Foto: Sander Ilvest

Tegusat uut nädalat!

JÄÄR

Sinu sõbrad võivad üllatuslikult käituda. Avastad, et sa ei tunnegi kaua enda kõrval olnud inimesi nii hästi, nagu arvasid.

SÕNN

Üks on see, kuidas sina oma tööd näed ja seda eesmärgistad, sinu ülemuse vaatenurk võib aga sootuks teistsuguseks osutuda.

KAKSIKUD

Varu kannatust – uusi asju ongi raske alustada! Kui sind valdab nõutus, siis otsi üles inimene, kes oskab vajalikku infot anda.

VÄHK

Üksteist tuleb hoida ja aidata. Heade mõttekaaslastega läbi arutades ja koos tegutsedes õnnestuvad ka keerulised projektid.

LÕVI

Armastus on mõnes mõttes ka töö. Selle nimel, et suhet kuumana hoida, tuleb mõnikord pingutada. Tee midagi kallima õnne nimel!

NEITSI

Sinu kõrvu jõuavad põnevad kuulujutud. Enne, kui neid innukalt edasi rääkima hakkad, mõtle, kas see on ikka eetiline.

KAALUD

Hästi hea on tunda, et keegi sinust hoolib ja sinu eest hoolitseb. Mis sest, et saaksid põhimõtteliselt ka ise hakkama.

SKORPION

Vastassooga suhtlemine läheb lihtsalt ja loomulikult. Tõsiseid teemasid sa täna ilmselt üles ei võta, aga väga vahva on nalja visata.

AMBUR

Proovid ärgitada vestlema kedagi, kes aina mossitab ja teistest eemale hoiab. See on sulle väike vahva väljakutse.

KALJUKITS

Ära võta enda kanda liiga palju. Paremini õnnestuvad asjad siis, kui sa ei pea end kõige oskajaks ja suudad vastutust jagada.

VEEVALAJA

Sul tuleks terviseteemaga tegeleda. Mõni sinu igapäevastest harjumustest ei pruugi kuigi hästi toetada keha ja vaimu heaolu.

KALAD

Keegi võib sulle oma rasket saatust kurta. Proovid kaasa tunda ja aidata, samas on hea mõelda, kuivõrd sul endal on vedanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles