Jeff Bezos üritab kihlatu eest kaitsta oma 138 miljardi dollari suurust varandust

Elu24
Copy
Amazoni looja Jeff Bezos ja tema kihlatu Lauren Sanchez.
Amazoni looja Jeff Bezos ja tema kihlatu Lauren Sanchez. Foto: MARIO ANZUONI

Amazoni asutaja Jeff Bezos on üks rikkamaid mehi maailmas. Eelmise abielu purunemine läks talle kalliks maksma, kuid seekord mees enam sama viga ei tee, vahendab Hello!.

Miljardärist magnaadi Jeff Bezose (59) ja eduka ärinaise Lauren Sáncheze (53) kihlus on andnud nende advokaatidele põneva ülesande.

Pärast lahutust MacKenzie Scottist, mis läks Jeffile abielueelse lepingu puudumise tõttu maksma 38 miljardit dollarit, kasutab mees Forbesi teatel uues abielus Laureniga oma 138 miljardi dollari suuruse varanduse kaitsmiseks tõenäoliselt ulatuslikke õigusmeetmeid.

Samuti eeldatakse, et Lauren, kellel on suur isiklik vara ja edukas äri, rakendab samu ettevaatusabinõusid, mis muudab nende eelseisvad pulmakorraldused veelgi keerukamaks.

Jagatud vara, heategevuslike ettevõtmiste ja märkimisväärse individuaalse rikkuse tõttu on panused sellel võimupaaril erakordselt suured. Vaatamata 57 miljardi dollari suurusele vara netoväärtuse langusele Amazoni aktsiahinna languse tõttu, on Jeff endiselt kolme maailma jõukaima inimese hulgas.

Alates Amazoni loomisest 1997. aastal on ettevõte Jeffi juhtimisel muutunud ülemaailmseks ja pakub eri teenuseid 40 riigis. Jeffil on ka lai kinnisvaraportfell, mille väärtus on üle 500 miljoni dollari ja mis hõlmab kinnisvara Beverly Hillsis, Manhattanis ja Washingtonis.

Ka Lauren toob suhtesse märkimisväärset rikkust. Talle kuulub kõrgetasemeliste klientidega õhuvideofirma Black Ops Aviation ja suur 6,2 miljonit dollarit väärt kodu Washingtonis.

Paari seiklushimuline vaim laieneb ka kosmosesse. Bezose eralennundusettevõte Blue Origin on viimasel ajal kaubalaadungite ja kosmoseturismi lendude kaudu suurt kasu teeninud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles