PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 31. mai: Amburil on emotsionaalselt pingeline päev, Kalad tahavad olla tähelepanu keskpunktis

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Katrin Piirmets

Kaunist kolmapäeva!

JÄÄR

Oled alati puhta kullana võtnud mõnda juttu, mida sulle aastate eest räägiti. Tänased olukorrad aga panevad selle info õigsuses kahtlema.

SÕNN

Keeruline päev juhul, kui sa oled mõne sõbraga ka äriasjus seotud. Ära võta selles liinis otsustavaid samme ette.

KAKSIKUD

Isiklikud ja tööalased ambitsioonid on vastuolus. Selle nimel, et kallimale meele järele olla, tuleb töös järeleandmisi teha.

VÄHK

Asjad ei pruugi plaanipäraselt kulgeda, tuleb ettevaatlik olla. Võid teha valearvestuse, kuna sinuni jõudev info ei ole tõene.

LÕVI

Armusuhete vallas võib tekkida õnnelikke võimalusi. Tööl hoia end tagasi, ära hakka oma tahtmist teistele jõuga peale suruma.

NEITSI

Sa ei suuda hästi keskenduda – ehk oled sisemiselt rahutu, ent võib olla ka nii, et teised inimesed katkestavad sinu tegevusi ja segavad sind.

KAALUD

Töises õhkkonnas võib tekkida vastuolusid kolleegide või koostööpartneritega. Raskem on suhelda kõrgemal positsioonil olijatega.

SKORPION

Kui lähened kolleegidele positiivselt ja alustad vestlust naeratades, kulgevad tööasjad kiiresti. Nagu sina teistele, nii nemad sinule!

AMBUR

Emotsionaalselt üsnagi pingeline päev. Teiste ootused sinule ei pruugi kattuda sellega, mida sa ise tahad ja plaanid.

KALJUKITS

Info liigub kahtlasi radu pidi. Ära lase end kõigutada sellel, kui kuuled ebameeldivaid uudiseid – need ei pruugi üldse tõele vastata.

VEEVALAJA

Keegi tuttavatest võib mõnevõrra veidralt käituda. Selle asemel, et temaga pahandada, mõtle pigem – ehk vajab ta hoopis tuge?

KALAD 

Kasvab vajadus hea välja näha, olla tähelepanu keskpunktis. Võimalik, et ostad endale edeva riietuseseme uuest kevadkollektsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles