«Järele minnes selgus, et telefon on kellegagi vahetusse läinud!» Näitleja Ivo Reinok jagab elektroonikapoe seika

Elu24
Copy
Ivo Reinok sarjas «Lillepood»
Ivo Reinok sarjas «Lillepood» Foto: TV3

«Mu telefon on kellegagi segamini läinud,» kirjutab Viljandis elav näitleja Ivo Reinok oma Facebooki seinal ja jagab kummalist seika, mis juhtus temaga kodulinna elektroonikapoes.

Viljandis sündinud näitleja Ivo Reinok annab sotsiaalmeedias teada, et tema nutitelefon on kodulinnas asuvas elektroonikapoes kellegi teise omaga vahetusse läinud. «Viisin oma telefoni iPhone 8 Viljandis asuvasse poodi parandusse ning järele minnes selgus, et see on kellegagi vahetusse läinud,» kirjutab Reinok, lisades, et ettevõttel pole ka selle inimese kontaktandmeid.

«Nad ei saa selle inimesega kontakti, sest neil pole telefoninumbrit, ja lubasid asendustelefoni anda niikauaks,» jagab Reinok Elu24ga.

Reinok möönab, et see on väga tobe lugu, sest nutitelefonis on kõik tema olulised kontaktid, fotod ja helisalvestised. «Lootus on, et selle postituse peale õige inimene märkab ja avastab (st lülitab lõpuks telefoni sisse!), et tal on vale telefon, ning viib selle Mobifoni tagasi,» märgib näitleja postituse lõpuks.

Reinok on mänginud teleseriaalides «Ühikarotid», «Romet ja Julia», «Kättemaksukontor» ja «Varjudemaa». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles