ELU NAGU SEEBIKAS Brasiilia iludusvõistlusel kaotajaks jäänud missi kaasa hakkas märatsema ja viskas krooni kildudeks

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Iludusvõistlus. Pilt on illustreeriv.
Iludusvõistlus. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP/SCANPIX

Kui tavaliselt keevad Lõuna-Ameerikas emotsioonid üle vaid seebikates, siis hiljuti leidis üks telenovela-vääriline hetk aset Brasiilia iludusvõistlusel. Nimelt ei mõjunud kaasa kaotus ühele mehele hästi, ta tormas lavale ja viskas võitja krooni puruks.

Teine koht ei ole mõne silmis saavutus. Ühe Brasiilia mehe arvates oli tema naise teine koht iludusvõistlusel lausa nii riivav, et ta otsustas võitjale kätte maksta, vahendab New York Post

Pärast seda, kui LGBTGIAP+ iludusvõistlusel Brasiilias kuulutati võitjaks Emannuelly Belini, tormas esimeseks printsessiks kroonitud Nathally Beckeri abikaasa vihast lavale.

Hetk enne, kui võitja krooni pähe sai, haaras raevutsev mees selle eelmiselt võitjalt käest ja viskas täiest jõust vastu lava. Kuna kroon jäi viske järel terveks, võttis seni tuvastamata mees krooni jälle kätte ja viskas uuesti. Teisel korral purunes kroon kildudeks!

Seejärel proovis mees oma kaasat lavalt ära tirida, kuid iludusvõistluse turvameeskond vedas mehe enda lavalt ära. Võistluse korraldajad mõistsid mehe vägivaldse reaktsiooni hukka. «Ta ei pidanud tulemust ausaks, tekitades ebamugavust ja kahju,» lisas korraldaja.

Samas ei mõistnud korraldaja hukka mehe abikaasat, kes ei ole mehe käitumises kuidagi süüdi.

Olukorrale võib järgneda kriminaalne süüdistus ja vajalikud seaduslikud meetmed on juba käiku lastud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles