«Olen kuskil ebamäärases kohas.» Sõbrannale külla sõitnud miljonär Katri Teller eksis ära (2)

Elu24
Copy
Blondcasti Kati ehk Katri Teller.
Blondcasti Kati ehk Katri Teller. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti populaarseima podcast'i «Blondcast» juht, ettevõtja ja miljonär Katri Teller sõitis nädalavahetusel sõbrannale külla. Linnast väljas elava sõbranna juurde jõudmisel oli Telleril aga väike tagasilöök: ta eksis ära.

Möödunud nädalavahetusel jagas ettevõtja Katri Teller ühismeedias kentsakat seika. «Eks ma võitlen siin päris hoolega, et seda lolli blondiini stereotüüpi tõestada,» alustas Teller ja jätkas: «Läksin oma arust sõbranna juurde, linnast välja, aga läksin vale bussi peale!»

Buss, millega Teller enda meelest sõbranna juurde sõitis, viis naise talle tundmatusse kohta. «Ja nüüd ma olen kuskil täiesti ebamäärases kohas,» naeris Teller, kes olukorrast ilmselgelt väga morjendatud ei olnud.

«Aga muidu ma olen tubli. Esimese bussipeatuse leidsin üles, pidin küll helistama klienditeenindusse ja küsima, kus see täpselt on. Sain hakkama ka rohelisele kaardile raha laadimisega,» kirjeldas Teller oma seiklusi.

Katri Teller istus sõbranna juurde minnes vale bussi peale.
Katri Teller istus sõbranna juurde minnes vale bussi peale. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Telleri Instagrami-lugu lõppes lootuses, et ta sõbranna talle järele läheb. Kui kaua Teller sõbrannat ootas, teada ei ole, sest rohkem Teller sellest olukorrast ei rääkinud.

Elu24 küsimused sai Teller kätte, kuid päringule ettevõtja ei vastanud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles