PÄEVAHOROSKOOP 30. mai: Amburil tuleb tööl pingutada, Kaksikud on optimistlikult meelestatud

Copy
Sirelid.
Sirelid. Foto: Kristel Vilbaste

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Võta rahulikult, liigu edasi pigem tasasel sammul. Uljas ja mõtlematu tegutsemine võib olukorra veidi keeruliseks ajada.

SÕNN

Töine õhkkond võib olla küllaltki ärev. Kui teised närveerivad ja kiirustavad, siis ürita olla targem ja hoia kindlalt oma elulaeva tüüri.

KAKSIKUD

Oled optimistlikult meelestatud, tahad tegeleda lõbusate asjadega. Igavad kohustused lükkad edasi tulevikku või ajad teiste kraesse.

VÄHK

Päev võib olla tempokas, emotsioonid võivad olla küllaltki tugevad. Samas saad päris hästi aru teiste soovidest ja vajadustest.

LÕVI

Mõtle hoolikalt, enne kui kellelegi midagi soovitama hakkad! Sa näed toimuvat oma mätta otsast. See, mis sulle parim, ei pruugi sobida teisele.

NEITSI

Küllap saad oma meelistegevused ette võtta – luua korda nii enda mõttemaailmas kui ka töökohas ja koduski.

KAALUD

Ära ole liiga tagasihoidlik! Veidi edevust kulub täna ära, sest kui teised sinu edusamme märkavad, on sinu enesetunne veelgi parem.

SKORPION

Sõprade lähedalolu on sulle väga tähtis. Teadmine, et nad usaldavad ja toetavad sind, annab enesekindlust ja tagab sisemise rahu.

AMBUR

Ilmselt tuleb sul tööl omajagu pingutada. Võib-olla veeretab keegi oma ülesanded sinu kaela ja need ära teha on lihtsam kui vastu vaielda.

KALJUKITS

Olulistes küsimustes võib tekkida lahkarvamusi. Keegi ehk üritab sulle peale suruda mõtteid, mis on sinu põhimõtetega vastuolus.

VEEVALAJA

Ehkki päev ei sobi hästi rahaliste tehingute tegemiseks, võib keegi sind seada olukorda, kus pead rahaasjadega tegelema.

KALAD 

Suhete tasandil hoia tasakaalu. Keegi võib proovida sinu tunnetega manipuleerida või siis oled ise see, kes teisele oma tahtmist peale surub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles