NÄDALAPROGNOOS ⟩ Nädalalõpp toob taas emotsionaalse täiskuu, millel on varuks üllatusi

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 29. mai kuni 4. juuni 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädala esimestel päevadel viibime endiselt möödunud nädalalõpu mõjudes - Päikese kvadraat Saturniga võib tuua suuri õppetunde ja takistusi, samal ajal Jupiteri ühendus Kuu Põhjasõlmega Sõnnis annab suurema igatsuse või isegi nälja rahu ja külluse järele. 

Kuu liigub täitumise suunal ning pühapäeva hommikul kell 06.41 algabki täiskuufaas. Nagu ikka, tajume täiskuuga kulmineeruvat energiat juba paar päeva ette, seega alates reedest võivad emotsioonid üsna suureks paisuda. Seekordne täiskuu saabub küll optimistlikus ja enesekindlas Amburi märgis, kuid samal ajal läheneb Veenus täpsele opositsioonile Pluutoga, mis on üks emotsionaalse draama aspekte. 

Mõned partnerlussuhted võivad teha selle täiskuu jooksul kannapöörde, kuid see võib olla ka ka paremuse poole. 

Planeediseisud nädalapäevadel

Neljapäeval lähevad täpseks Lilithi kvadraat Merkuuriga (kell 09.01) ja Marsi kvinkunks Saturniga (kell 22.30). Ühelt poolt tekib soov väljendada oma kõige ehedamaid, aga ka tooremaid mõtteid ning suhelda väga vahetult, öeldes välja asju, mis on metsikult ausad. Paratamatult kõik ei taha seda kuulda ning tulemuseks võib olla tõrjumine.

Teiselt poolt tekib veider hõõrdumine, mis ei lase vabalt oma soovi järgi tegutseda. Kui teeme seda, mida tahame, läheme hetkel valitseva korra, ootuste ja nõudmistega vastuollu. Kui aga järgime korda ja nõudmisi, oleme justkui jalust seotud. See aspekt ei too kaasa konflikti, kuid pigem ebamugavust, mis nõuab oma tegevuse jooksvat ümberhäälestamist. Arengud on veidi takerdunud, aga kui vastavalt hetkele häälestust muuta, saab siit edasi minna.

Laupäeval on Veenus trigoonis Neptuuniga, kuid kogeme seda juba reedeõhtul. See on üks äärmiselt romantiline taevaseis, mis soosib suhteid, loomingut ja ka spirituaalsust. Õhus on rohkem muinasjuttu ja maagiat kui tavaliselt - see on aeg unistamiseks, aga ka unistuste kogemiseks läbi oma füüsilise keha. 

Kõik suhted omandavad sel ajal harmoonilisema noodi ning kergem on näha teistes inimestes nende hinge ja kõrgemat potentsiaali.

Pühapäeva hommikul algab täiskuu Amburis ja sellele järgneb Merkuuri ühendus Uraaniga - mingi veendumus, idee või arusaamine, mis hakkas kujunema umbes pool aastat tagasi, jõuab nüüd kulminatsiooni ja selle tulemusel avanevad hoopis uued ja ootamatud väljavaated! Täiskuu toob üllatusi.

Reedel ilmub ka eraldi täiskuu horoskoop.

Ent eespool terendab juba Veenuse opositsioon Pluutoga, mis saavutab täisvõimsuse küll esmaspäeval, kuid võib juba pühapäeva teises pooles omajagu emotsioone üles kerida. Küsimus on selles, et mida me tahame ja kui kaugele selle nimel oleme valmis minema - see seis võib tõugata veidi üle piiri. Ärgata võivad ka armukadedus, kadedus, usaldamatus, soov kõige meeldiva üle kontrolli omada. Tunded lähevad väga kirglikuks.

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval 12.45–17.51

Kolmapäevast 17.53 – neljapäevani 02.45

Laupäeval 03.50–08.04

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles