PILDID JA VIDEOD Fänn süüdistab Rammsteini solisti oma joogile narkootikumide lisamises

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Rammsteini süüdistatakse naisfänni uimastamises.
Rammsteini süüdistatakse naisfänni uimastamises. Foto: Toni Läänsalu / Elu24 kollaaž

«Ärge kohtuge enda iidolitega! Pe**se Rammstein! Ma vannun, et Till Lindemann on pedofiilne s**akott, kes tahtis minuga magada, ja kuna ma ütlesin ei, ta vihastas...» ütleb eelmisel nädalal Rammsteini kontserti ja sellele järgnenud erapidu külastanud neiu, kes väidab, et bändi solist uimastas ta seksuaalsetel eesmärkidel. Ohvreid on väidetavalt läbi aastate olnud veelgi.

Eelmise nädala alguses toimus Leedus Vilniuses Rammsteini suurejooneline kontsert, millele järgnes erapidu, kus osalesid lisaks bändiliikmetele sinna varem kutse saanud fännid. Paar päeva hiljem hakkas aga internetis levima kohutav lugu tüdrukust, kes süüdistab bändi ninameest Till Lindemanni (60) enda joogi sisse uimastite sokutamises eesmärgiga neiuga magada.

Enda lugu Rammsteini VIP-peol toimunust jagas neiu nimega Shelby Lynn, kes sõitis spetsiaalselt kontserdiks välismaalt Vilniusesse. Algul postitas ta sotsiaalmeediasse õhtu lõbusatest hetkedest, ent juba järgmisel hommikul jagas ta öist juhtumit ja seda, kuidas ta ärkas hommikul tohutu sinika ja pisaratega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles