Abikaasa tegi Grete Griffinile saabuva juubeli puhul imelise üllatuse

Elu24
Copy

Kolme lapse ema Grete Griffin tähistab järgmine nädal oma 30. sünnipäeva. Tähtsa päeva eel otsustas eestlanna abikaasa, endine profisportlane Robert Griffin III kinkida oma naisele imelise üllatuse.

Ameerikas endale pere loonud Grete Griffin tähistab esmaspäeval, 29. mail oma 30. sünnipäeva! Ühe kingituse oma abikaasalt on Grete tänaseks juba kätte saanud!

Grete avaldas nädalavahetuse eel, et tema abikaasa Robert Griffin III kinkis talle nädalase üllatusreisi. Abikaasa palus Gretel kohvrid pakkida, kuid ei öelnud, mis riiki minek on. 

«Mu abikaasa viib vind nädalapikkusele sünnipäeva reisile, mul ei ole aimugi, kuhu me läheme!» teatas elevil Grete ühismeedias, «aga me oleme teel lennujaama!»

Eestlanna lisas, et abikaasa kirjeldas kuni lennujaama saabumiseni üllatuseks jäänud riigi temperatuuri, et Grete oskaks vajalikud riided kaasa võtta. «Aga mul ei ole õrna aimugi, kuhu me läheme.»

Lennujaamas selgus, et paar oli koos lastega teel Pariisi. 

Kuid sellega üllatus ei piirdunud. Pariisi jõudes sai Grete veel teisegi üllatuse osaliseks: «Pariisis ootas meid ees kogu minu pere!» Grete noorem õde Jade Sadeiko lendas Pariisi samuti Ameerikast, Los Angelesest.

@_thegriffinfamily PARIS BABY!!!!! #GriffinFamily #RG3 #SurpriseTrip #Paris #Family ♬ Happy Day in Paris

Grete Instagrami-lugude seast leiab ohtralt pilte Pariisist, kus eestlanna on koos perega kuni järgmise nädalani. 

Grete Griffin ja Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin III abiellusid 2018. aastal. Nende peres kasvavad 2017. aastal sündinud Gloria, 2019. aasta septembris sündinud Gameya ja tänavu jaanuaris ilmale tulnud pisitütar Gia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles