Trimmisaatest lahkunud Raul: saatuslikuks sai vale ajastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» avasaade
«Tantsi tagumik trimmi» avasaade Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval alanud TV3 saatest «Tantsi tagumik trimmi» esimesena lahkunud Raul Nurmoja arvas, et talle sai saatuslikuks vale kaalulangetamise ajastus.

Kuivõrd usud sellesse, et toitumisplaani mitte nii range järgmine või sellest kõrvalekaldumine võis saada sulle saatuslikuks?

Pigem sai mulle saatuslikuks vale kaalulangetamise ajastus, ametliku reedese kaalumise eelsel esmaspäeval olin jõusaali personaaltreeneri juures veel 147,8 kg ja reedeks oli tulemus mullegi üllatavalt 144,3 kg.

Ei taha end õigustada, sest olin ju teadlik, et ei tohi alla võtta enne kaalumist, kuid seletaks siiski asja lahti. Toitusin sel ajavahemikul nii nagu tavaliselt, küll olid aga väga pingelised päevad, tööalaselt tuli asju umber korraldada, liikusin palju ja kaalumisele eelneval õhtul tegin koduspordisaalis veel trennigi.

Järelikult on enda liigutamisel ja nn positiivse stressi mõju kehakaalu kaotamisel küllalt suur. Kuid on teada, et organism kaotab algul (esimesel nädalal) kiiresti kilosid ning hiljem muutub see protsess aeglasemaks. Just selle kiiruse vahega kaotasin konkurentidele vähemalt kahe kilo võrra.

Kui palju on sul motivatsiooni trennidega iseseisvalt edasi jätkata?

Väga palju, kui saaks seda mõõta, siis skaala oleks põhjas. Pärast trenni, eriti veel tantsutrenni, on alati niivõrd hea enesetunne. Olen saatejärgsel perioodil käinud hoolega jõusaalis ja ujumas ning nautinud peale seda saunamõnusid.

Teisipäeviti tahan hakata käima salsakursustel, käisin korra ja väga meeldis. Neljapäeviti on paar tundi aega koos sõpradega kohaliku koolimaja spordisaalis pallimänge mängida. Eesmärgiks on, et trennid saavad elu igapäeva rutiini lahutamatuteks osadeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles