Märulistaar Arnold Schwarzenegger tänas isiklikult Eestit (1)

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Arnold Schwarzenegger oma uue Netflixi sarja esilinastusel
Arnold Schwarzenegger oma uue Netflixi sarja esilinastusel Foto: Reuters/ScanPix

Märulistaar Arnold Schwarzenegger tänas oma isiklikul ühismeedia kontol Eestit. «Aitäh, Eesti!» kirjutas märulistaar vastuseks eestlase kirjutatud kommentaarile. 

Hollywoodi näitlejal ja mõnda aega poliitikakarjääri teinud Arnold Schwarzeneggeril tuli äsja välja uus kaheksaosaline sari «Fubar». Netflixi keskkonnas 25. mail esilinastunud sari on paari päevaga jõudnud eestlaste vaadatuimate hulka. 

Laupäeva õhtul oli «Fubar» Eesti enimvaadatud Netflixi sari, edestades möödunud nädalal esilinastunud noortesarja «XO, Kitty». 

Just seda märkis oma Twitteri postituses Kristjan, kes lisas: «See on paratamatu.»  Küllap viidates sellele, et esikohal olevat sarja peab kindlasti vaatama.

Üle viie miljoni fänniga Schwarzenegger märkas eestlase postitust ja vastas sellele isiklikult.

«See ei ole paratamatu – teie olete selle esikohale vaadanud! Aitäh, Eesti!» kirjutas märulistaar. 

Loomulikult ei jäänud Schwarzeneggeri postitus märkamatuks Twitteris aktiivsetele eestlastele. «Arnold märkas Eestit!» teatas keegi rõõmsalt.

Eesti ei olnud ainus, keda märulistaar laupäeval tänas. «Fubar» on mitmes riigis esimene, sealhulgas Hollandis, Egiptuses, Rumeenias ja mujal. Lisaks tänas Schwarzenegger mitmeid fänne, kes tema uut sarja on vaadanud.

«Fubar» on märulikomöödia CIA agendist, kes on peagi pensionile minemas, kuid avastab peresaladuse, mis tähendab vaid üht – ta peab viimaseks missiooniks tagasi tööle minema. 

Lisaks Schwarzeneggerile mängivad sarjas Monica Barbaro, Apama Brielle, Fabiana Udenio ja Jay Baruchel.

Kuigi «Fubar» on mitmes riigis Netflixi enimvaadatud sari, ei ole kriitikud selle suhtes nii lahked olnud. IMDb andmebaasis on sarja skoor 6,5 kümnest ning Rotten Tomatoesi kriitikud on «Fubarile» andnud 51-protsendilise hinnangu. 

Samas on fännid Rotten Tomatoesi keskkonnas «Fubari» suhtes positiivsed ning selle skoor on 71 protsenti. 

Viimati sai Schwarzeneggerit näha 2019. aastal, kui ilmus järg armastatud märulifilmile «Terminaator»(1984). Viimastel aastatel on ta teinud pigem hääletööd animatsioonidele või videomängudele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles