Suur armastus poisi vastu pani Inga Lunge korvpalli mängima: terve suvi põrgatasin seda palli...

Elu24
Copy
Inga Lunge
Inga Lunge Foto: Margus Ansu

Inga Lunge tegeleb hetkel korvpallist rääkiva suvelavastuse väljatoomisega. Armastus korvpalli vastu sai aga alguse nooruspõlve armumisest, rääkis Lunge raadios Elmar.

Sel suvel vaatajate ette jõudvat lavastust «Korvpall on saatanast» lavastaval Lungel on tegelikult samaarmastus ka korvpalli vastu. 

«Marko [lavastuse produtsent Marko Põldsam] päris täpselt ei teadnud seda taustalugu, kui ta minu poole pöördus ja mind lavastama kutsus. Ja seda ei tea praegu veel mitte keegi,» ütles Lunge raadios Elmar.

«Kui ma olin 8-9 klassis, enne keskkooliaega, siis mul oli üks poiss, kes mulle väga meeldis...» meenutab Lunge.

«Olime klassikaaslased,  ka käisime ühest trennis, ma käisin poiste kergejõustikutrennis. Meie treener oli Rainer Vakra isa Andres Vakra, ta tegi poistele trenni ja sinna sattusin mina ja üks teine tüdruk, mu pinginaaber.»

Suvel hakkas Lunge klassivennaga rohkem suhtlema. 

«Suvel sõitis ta kogu aeg minu juurde Viimsisse rattaga, iga hommik. Talle hullult meeldis korvpalli mängida ja siis suurest armastusest selle poisi vastu ma terve suvi iga päev põrgatasin seda palli,» ütleb Lunge ja lisab, et sealt on jäänud korvpallioskus ja armastus selle spordiala vastu kõvasti sisse.

Sel suvel jõuab Inga Lunge käe all lavale «Korvpall on saatanast», mis põhineb Mihkel Tiksu 1986. aastal ilmunud «Korvpalliromaanil».

Tagasi üles