JÄRJEKORDNE JUHTUM Jõelähtme vallas ähvardas üks poiss teist noaga (2)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Poiss noaga. Foto on illustratiivne.
Poiss noaga. Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

«Ta ähvardas noaga palli küsinud poissi, seda talle kaela peale pannes,» jagas järjekordset laste vägivallajuhtumit pealt näinud Jõelähtme valla elanik. Põhja prefektuuri operatiivjuht Pirko Pärila kinnitas toimetusele, et reede pärastlõunal sai politsei tõepoolest väljakutse Jõelähtme valla kooli staadionile, kus alaealiste poiste vahel oli tekkinud erimeelsus.

«Täna lõuna ajal toimus Loo kooli staadionil väga ebameeldiv vahejuhtum, kui algklassi õpilased läksid küsima palli eemal mänginud poiste käest. Selle peale võttis üks poistest kotist välja noa ja ähvardas palli küsinud poissi, seda talle kaela peale pannes,» kirjeldab järjekordset laste vägivallajuhtumit pealt näinud naisterahvas, kes ei soovinud oma nime avaldada (toimetusele teada). 

«Ähvardamise peale tulid algklassi lapsed eemale. Õnneks seekord keegi vigastada ei saanud,» tänab naine õnne. Kohalikuna teab ta rääkida, et endast väiksemat poissi noaga ähvardanud suurem poiss ei olnud kohalik. Naine kutsus kohale ka politsei, kes fikseeris olukorra.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles