KOOMILINE LUGU Šokolaaditordi seik Räpinas sobiks nagu mõnda Hollywoodi filmi

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Tort. Foto on illustreeriv.
Tort. Foto on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Räpinas avanes paberivabriku sillast möödujatele ebatavapärane vaatepilt. Keegi oli jätnud silla ääre peale tordi. «Võimalik, et keegi jättiski selleks, et keegi teine tuleks ja saaks selle endale võtta. Headust võib mitmel moel väljendada,» arvab üks Räpina elanik.  

Räpina inimesi ühendavas Facebooki grupis «Räpsukad» jagab Kätlin fotot tordist, mis on asetatud silla äärele. «Paberivabriku sillal ootab omanikku tort,» ütleb Kätlin pildi juurde.  

Tort Räpinas silla ääre peal.
Tort Räpinas silla ääre peal. Foto: Erakogu

«Varsti läheb sooja päikse käes hapuks... Aga võimalik, et keegi jättiski selleks, et keegi teine tuleks ja saaks endale võtta. Headust võib mitmel moel väljendada,» avaldab arvamust Ingemari. 

Mõne aja pärast kukkus tort aga sillalt alla. «Tort ujub nüüd tammis. Tõesti nõme nali, ise ei taha ja teistele ka ei anna,» ütles postituse autor Kätlin pidades antud olukorda kurvaks.

Tort kukkus sillalt alla.
Tort kukkus sillalt alla. Foto: Erakogu

Õnneks ei jäänud tort vette vedelema, sest leidus üks noormees, kes seda päästma läks. «Tort on nüüd päästetud,» anti foto all kommentaarides teada ning lisati pilt vaprast noormehest, kes tordile järele läks.   

Noormees läks tordile järele.
Noormees läks tordile järele. Foto: Erakogu

Kas tort veel süüa ka kõlbas? «Enam ei hakanud proovima. Prügikasti peale panime, kuna sisse ei mahtunud,» ütles Räpina elanik, kes tordi veest väljavõtmist nägi. 

Postituse autor Kätlin ütles Elu24-le, et tema sõbranna, kes eile silla juures jalutas, nägi torti kalda peal. «Kui me koos õhtul kõndisime, oli see kadunud. Ehk võttis keegi selle siiski kaasa. Vaatasime ka ümberringi ja tammi, enam polnud,» avaldab Kätlin. 

Silla peal olnud tort oli Eesti Pagari šokolaaditort. 

Eesti Pagari šokolaaditort.
Eesti Pagari šokolaaditort. Foto: Ekraanitõmmis.

Kui palju see šokolaaditort maksab? «Kahjuks sellist ühest hinda öelda ei oska, sest meie tooteid müüvad erinevad jaeketid ning iga kett hinnastab toote ise. Arvatavasti jääb toote hinna vahemik 15–17 euro vahele olenevalt jaeketist,» ütleb Eesti Pagar AS-i turundusspetsialist Kirsti Pääsk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles