USA esileedi sattus tippkohtumisel peetud kõne ajal piinlikusse olukorda

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA esileedi Jill Biden.
USA esileedi Jill Biden. Foto: AFP/SCANPIX

USA esileedi Jill Biden pidas neljapäeval Washingtonis tähtsa kõne. Kõne ei läinud aga nii sujuvalt, kui Biden lootis, ja esileedi sattus piinlikusse olukorda.

Esileedi Jill Biden osales neljapäeval Washington DCs Reagani instituudi tippkohtumisel, mis keskendus eelkõige haridusele. Biden pidas ka tähtsa kõne, kuid sattus selle ajal piinlikusse olukorda, vahendab New York Post

«Olen külastanud punaseid ja siniseid osariike ning avastasin, et meid ühendavad ühised väärtused on sügavamad kui meie lõhed,» sõnas Biden tähtsalt kõnet pidades ning tegi ootusäreva pausi. Esileedi ootas aplausi. 

«Ja, heh, arvasin, et te plaksutate selle peale,» sõnas ta naeratades ja teenis sellega oodatud aplausi.

Neljapäevane piinlik seik ei ole esimene kord, kui Biden on publikult aplausi oodanud ja hoopis vaikuse osaliseks saanud. 2019. aastal oli esileedi Iowa osariigis ja pidas abikaasa presidendikampaania osana kõne. «See on mu aplausi-repliik, olge nüüd,» ütles Biden toona, kui ta soovitud aplausist ilma jäi. 

Kunagine vabariiklaste presidendikandidaat Jeb Bush koges sarnaselt ebamugavat olukorda 2016. aastal. Hiljem viraalseks läinud kõnes palus Bush oma publikult reaktsiooni sõnadega: «Palun plaksutage!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles