PÄEVAHOROSKOOP 26. mai: Kaladel võivad päevavalgele tulla vanad saladused, Jääral on oht samu vigu korrata

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmsat reedet!

JÄÄR

Täna võib ilmneda suutmatus tehtut analüüsida ja oma vigu tunnistada, millega kaasneb ühtlasi oht jälle mööda samu ämbreid kolistada.

SÕNN

Sul on ideid, mille elluviimisele oled valmis palju aega ja energiat kulutama, ent sa ei taha kedagi teist oma plaanidesse pühendada.

KAKSIKUD

Võib-olla tuleb sul tööga seoses kuhugi sõita. Infotulv on suur, nii võib kõige olulisem teave sul kõrvust mööda minna.

VÄHK

Võta jõud kokku ja pinguta selle nimel, et tööl paremat positsiooni võita. Võid kõrgetele ülemustele heas mõttes silma jääda.

LÕVI

Tänu uutele teadmistele näed asju nüüd hoopis teistsuguses valguses. Mida iganes sa ka ette ei võtaks, pea kinni reeglitest ja austa seadust.

NEITSI

Rahaasjad võivad peavalu valmistada. Eriti siis, kui sul on kellegagi ühist vara või valdusi. Keegi võib esitada üllatuslikke nõudmisi.

KAALUD

Ühest küljest on sul võimalus saada väga õnnelikuks, teisalt aga valitseb oht liigselt pingutades midagi ära rikkuda.

SKORPION

Tööd rabades võid ootamatult romantilisele lainele sattuda, sest just kohustused toovad sinu ellu isikuid, kes võivad köitvana mõjuda.

AMBUR

Suudad oma emotsioone loomingu kaudu väljendades sisemise rahu leida. Hobidega tegeledes leiad mõttekaaslasi.

KALJUKITS

Kodu ja pere vajavad sinu tähelepanu ja hoolt. Suuna oma energia sellesse, et kodus pooleli olevad tegemised korda ajada.

VEEVALAJA

Võid asju näha kuidagi vildakalt, tervikule keskendudes lähevad kaduma detailid ja faktid. Neid teadmata muutub aga ka tervikpilt.

KALAD 

Pearõhk on materiaalsetel teemadel. Päevavalgele võivad tulla vanad saladused, mis muudab nii sinu kui ka teiste pereliikmete elu ja olu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles