9 TUNDI JUTTI ⟩ Rotermanni kvartal avab suvehooaja enneolematu maratonpeoga

Elu24
Copy
Korstnaplats.
Korstnaplats. Foto: Rotermanni kvartal

Laupäeval avab R2 WKND Rotermannis suvehooaja: terve päeva kestval maratonpeol astuvad üles Raadio 2 legendid ja saatejuhid, staarid müüvad bändisärke ja lastelgi on kõvasti tegemist.

Nii võimas suvehooaja avapidu toimub Rotermannis esimest korda, püsti on lausa kolm lava – Peaväljak, Korstnaplats ja Stalkeri käik.

Kella 12–21 kestval peol valivad muusikat Raadio 2 legendid ja saatejuhid nagu Raul Saaremets, Meri, Robin Juhkental, Hendrik Ehte, Kristo Rajasaare ja paljud teised.

Pidu algab kohe keskpäeval kõva hooga, sest Peaväljaku laval teeb Marta Püssa kell 12 ühe korraliku lastedisko. Pärast diskot jätkub trall VIVITA installatiivsel vabamängualal.

Kell 13 algab Oasise tänaval Bändisärgilaat, kus kauplevad Elephants from Neptune, Põhja-Tallinn, Kosmikud, Köömes, Bad Teddy, Elukas, HVNTA ja mitmed teised. Peatänaval saab aga täiendada oma muusikakogu, sest kohal on Plaaditurg.

Ainulaadse arhitektuuriga Rotermanni kvartal on jalakäijatele orienteeritud autovaba keskkond. Terve päeva kestev suvehooaja avapidu on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles