ERILINE SÜNDMUS ⟩ Ansambel Respekt lendab koos fännidega Egiptusesse. «Pärast kontserti toimub suur Eesti pidu.»

Elu24
Copy
Kerdo Mölder
Kerdo Mölder Foto: Erakogu

Ansambli Respekt solist Kerdo Mölder jagab Elu24 lugejatega juba varakult infot sündmusest, mis ootab ees südatalvel, kui Eestis valitseb külm ja pimedus. Respekt lendab veebruaris Egiptusesse kontserti andma ja fännidel on võimalus reisile kaasa minna.

Respekt lendab talvel kuumale maale, et anda seal täispikk suvine kontsert. Seekord minnakse Egiptuses asuvasse Hurghadasse. «Lähme koos fännidega. Kõigil on erakordne võimalus viibida Respektiga ka ühes hotellis, kus on sündinud ka päris mitmed Respekti värsked laulud – näiteks viimane «Suve saar», mis jõuab kuulajateni 5. juunil,» räägib Kerdo Mölder. Kontsert toimub Eesti Vabariigi sünnipäeval, 24. veebruaril Hurghada kesklinna restorani For You väliterrassil algusega kell 20.

Ansambel Respekt
Ansambel Respekt Foto: Aivar Kullamaa

Respekt lubab oma täispikal kontserdil esitada päris palju tuntud laule, mida tihtipeale Eesti kõrtsides ja ööklubides ei kuule – näiteks «Ema», «Anna andeks», «Ära mine ära veel» jt. Kontsert tuleb väga tantsuline, suvine ja tempokas.

Kerdo Mölder
Kerdo Mölder Foto: Erakogu

«Pärast Respekti kontserti jätkub suur Eesti pidu Egiptuse tähtede all,» ütleb Mölder. «Peab mainima, et maailma kaunima mere, Punase mere kaldal on veebruari lõpus sooja 23–30 kraadi – seega tuleb soe ja suvine kontsert.»

Respekt
Respekt Foto: Aivar Kullamaa

Väljalend toimub kas 19. või 21. veebruaril. Seitsmepäevase puhkusereisi koos Respekti kontserdiga saab broneerida ainult reisibüroost ABC Reisid. Reisi eest on võimalik tasuda osade kaupa. Kontakt: katrin@abcreisid.com või 682 5533.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles