Lenna oma tavapärasest kevadisest päevast: 14 tundi jalgadel, tervitused kõigile aiafännidele!

Elu24
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Madis Sinivee

Laulja Lenna Kuurmaa jagab ühismeedias kirjeldust oma tavapärasest maikuu päevast, mis on täis töid ja toimetamisi talus. «Istutamine. Kaevamine. Mulla puhastamine juurtest...» loetleb ta kevadisi aiatöid. 

Lenna on Instagrami postitanud toredad pildid tegemistest aias. Fotode juures jagab ta kokkuvõtet oma päevast. «14 tundi jalgadel. Terve päev aias. Istutamine. Kaevamine. Mulla puhastamine juurtest. Istutamine. Kastmine. Värskekapsasupp,» kirjutab lauljatar. 

«Trimmerdamine. Siis ponidele selle rohelise ettekandmine. Istutamine. Rabarberikissell ja vaniljekohupiim. Sääsed. Istutamine. Vana tamme kuivanud okste saagimine,» jätkab ta. «Munade korjamine. Istutamine. Kastmine. Hambapesu. Pikali,» täieneb loetelu veelgi. Selline on üks tavaline maikuu päev, tunnistab Lenna.

«Täna tuleb samasugune päev. Uued maasikataimed, kuna eelmised on oma töö tublisti ära teinud. Peedid, porgandid jne. Aiafännid, tervitused teile,» saadab ta soojad soovid kõigile neile, kes on samuti aiatöödega ametis.

Lenna postitusele on kommentaari jätnud tema näitlejast abikaasa Lauri Mäesepp, kes kinnitab, et Lenna öeldu vastab kõik tõele. «Lihtsalt kommenteerin: ta ei luiska,» kirjutab Mäesepp. Kommentaarides avaldavad Lenna fännid suurt imetlust. «Supernaine,» ütleb Ester. «Oo, kasvatada ise endale toitu! Imeline,» arvab Helina. «Tubli, Lenna! Lausa lust lugeda, mille kõigega hakkama oled saanud,» ütleb Merike.

Lenna kolis koos perega Setomaale 2020. aasta märtsis. «Parim otsus,» kirjutas ta sotsiaalmeedias 2021. aastal, mil maale kolimisest oli möödunud aasta. «Muidu sai käidud aastaid edasi-tagasi, mis ei olnud ka halb variant. Aga hea on nimetada ühte kohta oma koduks... kohta, kus asub sinu süda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles