Vägistamises süüdistatava DJ Meelis Eskola kohtuasja arutatakse kinniste uste taga? «Tegemist ei olnud mingil määral õigusvastase teoga.» (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Meelis Eskola.
Meelis Eskola. Foto: Liis Treimann

Diskori ja maineka muusikaprodutsendi Meelis Eskola ehk DJ Cityflashi suhtes on algatatud kriminaalmenetlus vägistamise paragrahvi alusel. Paides toimunud eelistungil tuli arutluse alla kohtuistungi kinniseks kuulutamine.

«Tegemist ei olnud mingil määral õigusvastase teoga,» sõnasid Meelis Eskola advokaadid Madis Piirla ja Martin Kirsipuu Paides 25. mail toimunud istungil, rõhudes eraelulisele kaitsele ja intiimsetele detailidele, mis kohtuistungil kõlama hakkavad. «Selliseid küsimusi ei peaks arutama avalikul kohtuistungil,» põhjendasid advokaadid veel kord.

Ka tõid Eskola kaitsjad välja, et juba enne istungeid on muusikaüritusi korraldava Eskola suvekalender pea peale pööratud. «Avaldatud postitustest jääbki isikust mulje kui juba süüdimõistetud isikust,» nentisid advokaadid, vihjates rohketele tühistamistele. «Isikult on juba tänase seisuga võetud leib laualt ja täna peab ta selle menetlusega võimalikult kiiresti edasi minema, et siis oma positsioone kohtus maksma panna.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles