VIDEO ⟩ Kuula, kuidas Elva koolitüdruk esitab Elina Nechayeva laulu «La Forza» (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Lilian Sauvola
Lilian Sauvola Foto: Erakogu

12-aastane Elva koolitüdruk Lilian Sauvola armastab laulmist ja on võitnud mitmeid lauluvõistlusi nii Eestis kui ka välismaal. Viimati võitis Lilian lauluvõistluse Best of WAF noorema vanuseastme esikoha, lauldes oma lemmiklaulja Elina Nechayeva laulu «La Forza».

Elva gümnaasiumi viienda klassi õpilasele Lilian Sauvolale on tuttavad pea kõik Eesti suuremate kontserdimajade lavad, sest ta on paljudel neist kas esinenud või võistelnud. Esikohtasid on Lilian noppinud mitte ainult kodumaal, vaid ka välisriikides toimunud lauluvõistlustel. Näiteks 2021. aastal võitis noor andekas laulja «Annetekoda 2021» lauluvõistluse. 

Möödunud nädalavahetusel võitis Lilian Tallinnas Vaba Lava saalis toimunud võistlusel Best of WAF noorema vanuseastme esikoha, esitades oma lemmiklaulja Elina Nechayeva laulu «La Forza».

Lilian Sauvola
Lilian Sauvola Foto: Erakogu

«La Forza» (eesti keeles «jõud») on itaaliakeelne laul, millega ooperilaulja Elina Nechayeva võitis lauluvõistluse «Eesti laul 2018». Laul esindas Eestit 12. mail 2018 Lissabonis toimunud Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Lilian on kirjutanud ka ise kaks laulu, millest ühega ta osales saate «Uus laul» eelvoorus. Lilian armastab klassikalist muusikat ja tema sooviks on siduda omavahel popp, rokk ja klassikaline muusika.

Kuula, kuidas kõlab «La Forza» Liliani esituses: 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles