GALERII ⟩ Oskari lihatööstuse juht Aldo Parik toimunud tulekahjust: kõige suurem mure on selles, et meil ei ole elektrit

Chrislin Metsanurm
Copy

Kolmapäeva varahommikul sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Viljandi vallas Saarepeedi külas põleb Oskari lihatööstus. «Elektrikilbiruumis läks kilp põlema,» rääkis kolmapäeva hommikul aktsiaseltsi Oskar LT lihatööstuse juht Aldo Parik sündmuskohal Elu24-le. 

Kolmapäeva varahommikul kell 4.51 sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Viljandi vallas Saarepeedi külas põleb Oskari lihatööstus. Küsimusele, kuidas ettevõte jätkab, vastas Oskar LT lihatööstuse juht Aldo Parik, et õnneks on neil kõik kindlustatud. «Kõige suurem mure on selles, et praegu ei ole meil elektrit, sest kilbiruum põles ära,» nentis ta. 

Põlengu hetkel oli lihatööstuses tööl ka üks töötaja, kes ei saanud tulekahjus kannatada. «Ta oli hoopis teises maja otsas. Häire läks küll tööle, kuid rohkem ta midagi teha ei saanud,» räägib Parik Elu24-le, et just töötaja andis talle varastel hommikutundidel põlengust teada. «Kõik on veel liiga värske. Tegeleme sellega, et elekter tagasi saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles