«Annetajad näitasid oma suhtumist.» Pensionärist kirjanik Jüri Grauberg sai Marti Kuusikule hüvitise makstud

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Marti Kuusikule kohtus kaotanud kirjanik Jüri Graubergi jäi esialgu hüvitise maksmisega hätta.
Marti Kuusikule kohtus kaotanud kirjanik Jüri Graubergi jäi esialgu hüvitise maksmisega hätta. Foto: Eero Vabamägi/Sander Ilvest

Kirjanik Jüri Grauberg sai aprilli keskel kohtus lüüa ja pidi poliitik Marti Kuusikule maksma valuraha. Juba kohtuotsuse eel kurtis Grauberg, et hüvitise summa on talle kui pensionärile liiga suur. Tänaseks on Grauberg hüvitise tänu annetajatele ära tasunud, kuid Kuusiku võitlus netikommentaatoritega jätkub.

Põgusalt ministriametit pidanud Marti Kuusiku võitlus netikommentaatorite vastu on täies hoos. Möödunud nädalal leidis kohus, et Kuusikut solvanud netikommentaator Rene Möller peab maksma valuraha. Kuu aega tagasi sai samal põhjusel kohtus lüüa ka kirjanik Jüri Grauberg. Sel nädalal andis Kuusik kohtusse veel kaks netikommentaatorit.

«Marti Kuusik on andnud kohtusse mitmed inimesed, kes on hr Kuusiku hinnangul tema õiguseid kahjustanud. Ühes asjas tegi kohus Kuusiku kasuks positiivse lahendi ja otsus on juba ka jõustunud ja täidetud,» täpsustas Emeraldi advokaadibüroo asjutaja Robert Sarv Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles