«Meil pole aimugi, kuhu minna!» USA sisulooja puhkus Euroopas oleks äärepealt puha untsu läinud

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
USA sisulooja Alix Earle.
USA sisulooja Alix Earle. Foto: AP/Scanpix

Ühe USA sisulooja ja tema kümne sõbranna kolmenädalane reis Itaaliasse hakkas viltu vedama juba enne, kui see alata jõudis. Nimelt avastas 22-aastane Alix Earle Itaaliasse saabudes, et broneeritud rendivillat olemas ei olegi.

«Oleme Itaalias kodutud,» teatas 22-aastane USA sisulooja emotsionaalselt oma TikToki videos. «Meie rendivillat, kus me ööbima pidime, ei olegi. Meie autoteenus tühistati. Praegu on südaöö. Me ei tea, kuhu minna. Tüdrukute reis võttis pöörde,» kirjeldas Earle olukorda esmaspäeval.

Tol õhtul oli 11-pealine seltskond jõudnud Ibizalt, kus nad olid mitu päeva pidutsenud, Itaaliasse. Neiud olid enda sõnul teinud broneeringu veebilehel booking.com, kuid kohale jõudes uhke vaatega villat lihtsalt ei olnud, vahendab Page Six

Pärast ebameeldivat avastust leidsid neiud ajutise hotelli, kus esimene öö Itaalias veeta. «Leidsime hotelli, kus öö veeta, kuna meie imekauni vaatega villat ei eksisteeri,» teatas sisulooja Earle ühes postituses. Kuna hotellitoad saadi viimasel hetkel, pidid neli neidu ühte voodit jagama.

«Meil on lõbus!» tõdes Earle, vastates ühele kommentaarile, kus sisulooja fänn viitas sellele, et neiu suudab alati halvas head leida. 

Teine fänn nentis, et olukord ei ole muidugi tore, kuid sellised mälestused jäävad igaveseks ja neist saab rääkida aastaid. 

Postitusele reageeris ka booking.com-i konkurendi Airbnb ametlik sotsiaalmeediakonto: «Kallike, ole mureta. Meie inimesed juba helistavad sulle.»

Airbnb esindaja kinnitas Page Sixile, et tänaseks on nad Earle'iga ühendust võtnud. Booking.com-i esindaja meediaväljaande päringule ei vastanud.

Neidude reis oli plaanitud Miami kolledži lõpetamise tähistamiseks. Tundub, et suur tagasilöök nende reisile saatuslikuks ei saanud, sest alles eile tegi Earle ühe oma fänniga Itaalia tänaval pilti. 

Earle on noor sisulooja, kellel on ainuüksi Instagramis üle 2,7 miljoni fänni. Hiljuti sattus Earle kõmumeedia tähelepanu keskmesse, kui ta USA profisportlasega õhtust söömas käis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles