NALJAKAS SEIK ⟩ Kethi Uibomägi libastus pea ees kalapaadi põhja: keha oli kaetud soomustega

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi pärast kalapaati kukkumist
Kethi Uibomägi pärast kalapaati kukkumist Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Mind sikutati fliisist kiirelt välja. Kuna ma ei jõudnud ise midagi mõeldagi, siis kogenud meremehed reageerisid eriliselt kiiresti,» sõnab Kethi Uibomägi, kes hiljuti räimesid täis kalapaadi põhja libastus.

«Sukeldusin pea ees räimeparve. Tuulehaugi «päästma» minnes libisesin pea ees tundmatusse ehk värskeid räimi täis paadi põhja. Oomega-3ga peaks nüüd elupäevade lõpuni tipp-topp olema!» postitas muusik ja saatejuht Kethi Uibomägi ühismeedias.

«Kalamehed Pärnumaalt pakkusid võimaluse minna päikesetõusul kala püüdma. Kalapaat täitus tonnide viisi kaladega: räimed suuremas osas, mõned tuulehaugid, lestad,» selgitab Kethi Elu24-le.

Paadi põhjas oli mitu tonni räimesid ja Kethi tahtis ühe tuulehaugi haarata, et kalameestele anda. «Libastusin mitme tonni räime sisse. Pea ees kukkusin. Mind sikutati fliisist kiirelt välja. Kuna ma ei jõudnud ise midagi mõeldagi, siis kogenud meremehed reageerisid eriliselt kiiresti,» naerab muusik. «Keha oli kaetud mul soomustega, mis ilusasti sillerdasid.»

«Ma olen varem ainult maal tiigist kogrekalu püüdmas käinud. Selline kogemus on minul esmakordne. Kui süüa kala, siis tuleb ka teada, kust see tuleb ja kuidas neid püütakse. Ja ma olen maal üles kasvanud, mistõttu on liha ja kala söömine minu jaoks väga loomulik,» selgitab Kethi, miks kalameeste pakkumise vastu võttis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles