Pakendikeskus keeras tulekahju osavalt reklaamiks: see ei ole lõpp!

Copy
Suur-Sõjamäe tänaval põleb ohtlikke aineid käitlev jäätmejaam ja selle ümber veel kaks hoonet.
Suur-Sõjamäe tänaval põleb ohtlikke aineid käitlev jäätmejaam ja selle ümber veel kaks hoonet. Foto: Konstantin Sednev/Pakendikeskuse kollaaž

«Pole meie jaoks hetkel midagi põletavamat kui tulekahju, mis Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alguse sai ja on paraku ka Pakendikeskusesse jõudnud,» nendib Pakendikeskus oma Facebooki lehel ja ütleb, et olukord on neile suur šokk.

Häirekeskus sai täna kell 17.49 teate, et Rae vallas Soodevahe külas Suur-Sõjamäe tänaval põleb jäätmejaam. Õhtul hiljem teatas päästeameti vastutav korrapidaja Erkki Põld Postimehele, et tuld on võtnud kokku kolm hoonet. 

Üks hoonetest on Pakendikeskus. «Šokk. Pole meie jaoks hetkel midagi põletavamat kui tulekahju, mis Suur-Sõjamäe jäätmejaamast alguse sai ja on paraku ka Pakendikeskusesse jõudnud,» kirjutab Pakendikeskus Facebooki tehtud postituses. «Mis-, kas-, kuidas- jne küsimused saavad õigel ajal kindlasti ka kõik vastatud, kuid enne, kui saab kustutatud uudishimu, lubagem kustutada tuld.»

FOTOD JA VIDEOD 〉 Lasnamäel põleva jäätmejaama kustutustööd jätkuvad hommikuni​

Ettevõte tänab päästjaid tehtud töö eest. «Täna saame öelda vaid üht: see ei ole lõpp. Kõik kestab edasi. Selle tulekahju pärast ei lõpe veel meie püha üritus,» lisab Pakendikeskus lõpetuseks.

Postitusse on lisatud silmatorkav foto, mille autor on Postimehe fotograaf. Pildile on kirjutatud ka tekst, mis moodustab kokku lause «This is not the end (see ei ole lõpp – toim)».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles