TELEKARJÄÄRI LÕPP Urmas Vainol uue töökoha pärast stressi ei ole: kui saab selgeks, kuhu ma tööle lähen, siis annan teada (1)

Elu24
Copy
Urmas Vaino.
Urmas Vaino. Foto: Kuvatõmmis videost

Teisipäeval on eetris Urmas Vaino viimane «UV faktor». Vaino ütles, et kuigi talle endalegi ei ole veel teada, millises ametis ta töötamist jätkab, ei ole ta nii palju huvitavaid ja väga erinevaid pakkumisi saanud tükk aega.

«30 aastat ühte tööd,» naeris Urmas Vaino aprilli algul, vastates Elu24 küsimusele, mis viis sellise elumuutuseni, et ta on otsustanud teletöö lõpetada. 

Täna õhtul ongi eetris saatejuhi viimane «UV faktor». «Korraga on ärev, samas on tore, aga saba võbiseb teistmoodi kui tavaliselt,» tõdes Vaino «Ringvaatele» saate eetrisse mineku eel. «Kui muidu mõtled, et varsti on hooaja lõpp, siis seekord ei mõelnud neid mõtteid üldse kohe. Hoopis kuidagi teistmoodi.» 

Saatejuht kinnitas «Ringvaatele», et televisioonis on igatahes tore töötada, aga ta tundis juba mõnda aega, et on aeg edasi liikuda. Samuti märkis ta, et lahkumise kohta antud selgitused ongi olnud päris põhjused.

«Võrk on tühi. See, et sa tuled, oled teinud midagi mõnda aega, aga võrk on tühi, pagan võtaks, siis ei peaks enam ühel hetkel merele minema. Sa võid küll aeg-ajalt käia, aga et seda kogu aeg teha ... ei tohiks käia tühja võrgu pärast.»

Vaino sõnas, et mingit salapära siin ei ole. «Kui ühel hetkel saab selgeks, kuhu ma tööle lähen, siis kohe annan teada. See praegu ei ole selge veel.» Stressi tal seetõttu, kas teda kuskile võetakse, praegu veel ei ole. «Ma ei ole nii palju huvitavaid, väga erinevaid pakkumisi saanud tükk aega.»

Mõned kolleegid said Urmas Vaino telepausist ETVst teada võrdlemisi hilja. «Televisiooni ei saa teha üksinda ega kahekesi. Televisioon on meeskonnatöö. Võib-olla see ongi pausi tegemise kõige suurem valu – ma ei rääkinud sellest otsusest pikalt ette paljudele neile, kellele oleksin pidanud või võinud. Iga asi aga omal ajal. Ma saan aru, kui keegi tunneb pettumust, mul on väga kahju. Õnneks ei ole aga neid inimesi palju. Küllap me kunagi teeme televisiooni veel!»

Vaata täispikka intervjuud:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles