Paris Hilton leinab kadunud sõpra: sõnad ei suuda väljendada seda tohutut valu

Elu24
Copy
Paris Hilton.
Paris Hilton. Foto: Eduardo Munoz/Scanpix

«Ta elas pika, ilusa ja ikoonilise elu ning oli kuni surmahetkeni ümbritsetud armastusest,» kirjutab seltskonnategelane Paris Hilton Instagramis ja teatab, et lahkunud on tema armastatud chihuahua Harajuku Bitch, kes pakkus talle rõõmu 23 aastat.

Seltskonnategelane Paris Hilton andis esmaspäeval Instagramis teada, et tema koerakese elutee on lõppenud. «Mu süda murdub täna, kuna ma jätan hüvasti oma kalli chihuahua Harajuku Bitchiga. Imelised 23 aastat täitis ta oma rõõmu, lojaalsuse ja unustamatute hetkedega minu elu,» kirjutab Hilton postituses.

«Ta elas pika, ilusa ja ikoonilise elu ning oli kuni surmahetkeni ümbritsetud armastusest. Sõnad ei suuda väljendada seda tohutut valu, mida ma praegu tunnen. Ta oli enamat kui lihtsalt lemmikloom; ta oli minu pereliige, truu sõber, kes oli alati minuga kõigis keerdkäikudes, mis elu mu teele tõi,» meenutas seltskonnastaar. Hilton lisas, et lemmikloom oli temaga nii glamuursetel kui ka tumedamatel hetkedel ja tõi sära ka kõige hallimasse päeva.

«Puhka rahus, mu kullake. Aitäh, et õnnistasid mu elu oma tingimusteta armastusega,» meenutas Hilton oma koerakest. «Sa võid füüsiliselt olla läinud, aga sinu käpajälgede jäljend minu elus ei tuhmu kunagi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles