INTERVJUU Üksikuks jäänud 82-aastane California mees pakkis asjad ja kolis Eestisse: esimest korda kuulsin sellest riigist umbes üheksa aastat tagasi

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
Kui Arthur Phelps 2019. aastal oma abikaasa ja elu armastuse mattis, müüs ta maha oma maja ja kolis teisele poole maakera, tundmatusse pisikesse riiki nimega Eesti.
Kui Arthur Phelps 2019. aastal oma abikaasa ja elu armastuse mattis, müüs ta maha oma maja ja kolis teisele poole maakera, tundmatusse pisikesse riiki nimega Eesti. Foto: Elu24

«Ma tõesti tunnen Eestis end nagu kodus. Need on minu inimesed!» ütleb läbi ja lõhki ameeriklane Arthur Phelps, kes 80-aastaselt kotid kokku pakkis ja esimest korda Eestisse tuli. Siin on ta olnud juba kaks aastat.

Umbes kaheksa aastat tagasi oli tänaseks 82-aastane Arthur arvutis. Ta isegi ei mäleta, mida ta seal tegi või otsis, aga sattus juhuslikult videote peale, mis rääkisid Eestist. Toona jäi see kõik sinnapaika. Kui ta aga 2019. aastal oma abikaasa ja elu armastuse mattis, müüs Arthur maha oma maja ja kolis teisele poole maakera, tundmatusse pisikesse riiki nimega Eesti.

Intervjuu toimus inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles