PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 23. mai: Sõnni kisub poodidesse kolama, Neitsi läheb hea meelega rahva sekka

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Töist teisipäeva!

JÄÄR

Sind kisub kaunite vastassoost isikute poole. Lood uusi tutvusi, alguse võib saada meeleolukas ja kirgi küttev armuseiklus.

SÕNN

Sind kisub poodidesse kolama. Pilk jääb pidama ilusatel ja moodsatel asjadel. Võimalik, et soetad endale midagi edevat.

KAKSIKUD

Mõttevahetused sõpradega kisuvad elavaks. Tutvusringkonda võib ilmuda uusi inimesi, kellega sul esimesest hetkest tekib hea klapp.

VÄHK

Häbelikkusest on lihtne üle saada. Võid teistele kergemini silma jääda siis, kui teed midagi julget ja ebatavalist.

LÕVI

Hea päev teel olemiseks, ka reisi alustamiseks aktiivse puhkuse eesmärgil. Tahad, et sul oleks vaheldusrikas, närvikõdi pakkuv puhkus.

NEITSI

Hea meelega lähed rahva sekka, näiteks külastad kultuuriüritust, lähed teatrisse või kontserdile. Sind köidavad põnevad vaatemängud.

KAALUD

Igatsed vabadust ja vaheldust. Kui sul on kindel partner, tasub temaga ette võtta seiklusrikas väljasõit. Üksikuna aga sõlmid mõnuga uusi tutvusi.

SKORPION

Sul võib avaneda võimalus raha teenimiseks. See, mida pead kukru paksendamise nimel tegema, on põnev ning teistele silma jääv tegevus.

AMBUR

Võid pälvida kutse üritusele. Lisaks sellele, et saad huvitava elamuse osaliseks, võid seal hurmava vastassoo esindajaga tuttavaks saada.

KALJUKITS

Oled valmis omajagu pingutama selle nimel, et kellelegi kodustest vahva üllatus valmistada. Sind valdab mänguline meeleolu.

VEEVALAJA

Sinu kõrvu jõuab põnevaid uudiseid, ka võid ootamatult peokutse saada. Tegutsed spontaanselt, planeerimine ei sobi sulle.

KALAD

Internetipoodides piltide vaatamine võib lõppeda sisseostude tegemisega. Raha kulub ilmselt rohkem, kui oleks mõttekas välja käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles