FOTO ⟩ VAU! Brigitte Susanne Hunt üllatab uue soenguga: jäin juuksuritoolis magama

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Kalev Lilleorg

«Jäin juuksuritoolis magama ja Ragne Oppe lasi kääridel käia,» selgitab seltskonnastaar ja saatejuht Brigitte Susanne Hunt oma uut šikki soengut.

«Inimesed otsivad vahel mõnda lihtsat viisi, kuidas demonstreerida, et nad lõpetavad elus ühe peatüki ja alustavad uuega ning soeng on üks kõige loogilisemaid viise, kuidas seda teha nii, et kõik teised ka seda märkaks,» selgitab kliiniline psühholoog ja blogija Christie Ferrari portaalis Popsugar. «Kes ei tahaks peale lahkuminekut suurepärane välja näha?»

Ei tea, kas selle taga on lahkumineku mõjutus, uue alguse tähistamine või hoopis midagi muud, aga seltskonnatäht ja saatejuht Brigitte Susanne Hunt üllatab oma fänne uue šiki soenguga.

Hunt jagas oma Instagrami story's videot, kus ta kõnnib toas ning näitab oma uut ja uhket tukka. Lisaks lasi ta oma jälgijatel endalt küsimusi küsida ja loomulikult küsiti uue soengu kohta. Esimene küsimus, mida Hunt oma jälgijatega jagas, oli see, kas tal on parukas peas. 

«Selle küsimusega meenub mulle nali, kus ajakirjanik küsis Anu Saagimilt, et kas tal on silikoonrinnad. Anu vastab, et jah, on ja, et ta vahetab neid iga nädal. Kui on peole minek, paneb suuremad, kui on töönädal, siis paneb väiksemad,» vastab seltskonnatäht jälgijale. 

Järgmisena küsiti, kas ta lasi endale päriselt tuka lõigata või on see võlts. «Vabandust, tegelikult olukord oli nii ja see on ka vastus ajakirjanikele: jäin juuksuritoolis magama ja Ragne Oppe lasi kääridel käia,» jätab Hunt veel õhku küsimuse, kas ta on tõesti soengut muutnud.

Brigitte Susanne Hundi uus soeng!
Brigitte Susanne Hundi uus soeng! Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles