AINULT GLAMUURSETELE? Pensionäre ei lastud Viru keskuse moeetendusele ja nad eskorditi hoonest välja (1)

Svetlana Karabut
, Limon.ee vanemtoimetaja
Copy
Viru keskus
Viru keskus Foto: Kalev Lilleorg / kollaaž

Möödunud neljapäeval, 18. mail, avati pealinnas renoveeritud Viru kaubanduskeskus. Šampanja voolas ojadena ning külalisi kostitati austrite ja maitsvate magustoitudega. Huvitaval kombel pakkus õhtust enim kõneainet foto kahest pensionärist, vahendab Limon.

Viru kaubanduskeskuses istusid kaks mantlites ja barettidega eakat naist, kes vaatasid huviga, kuidas töömehed moeetenduseks tipptasemel lava ehitavad. Nad istusid vaikselt ja näisid ootavat etenduse algust. Nad ei pannud tähele ka teateid, et kaubanduskeskus suletakse. Õhtul kella kuue ajal astus nende juurde turvatöötaja, kes palus neil ruumidest lahkuda. Turvatöötaja selgitas eakatele klientidele, kes ilmselgelt lahkuma ei kiirustanud, et sel päeval suletakse pood tavapärasest varem ja etendus on vaid kutsutud inimestele. 

Prouad võtsid ohates kotid ja suundusid väljapääsu poole. Kell 19.00 avas kaubanduskeskus uksed glamuursele publikule. Järgmisel päeval jagas tuntud lillepoe omanik Tatjana Tridvornova fotoseeriat sellest õhtust. Huvitaval kombel tekitasid kõigi piltide hulgas tuliseid arutelusid just need kaks baretiga vanaema, kes moeetendusele ei pääsenud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles