ÜLE PIIRI? «Võiks olla, et kakavad pihku ja viskavad puldi poole.» Juure ja Kiviräha arutlus riigikogu tööst eemaldati saatest (7)

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy
Andrus Kivirähk ja Mart Juur, «Rahva oma kaitse 25».
Andrus Kivirähk ja Mart Juur, «Rahva oma kaitse 25». Foto: Kirjastus Tänapäev

«Kui ikkagi terve opositsioon peeretab ühiselt ja kui tuleb veel varrega peer...» arutleb Andrus Kivirähk Raadio 2 saates «Rahva oma kaitse», kuidas saaks poliitikud riigikogus tööd takistada. Tänaseks on aga ERR Kiviräha ja Mart Juure arutluse peeretamise ja muu toreda üle saatest eemaldanud.

Raadio 2 saade «Rahva oma kaitse» analüüsib nädala sise- ja välispoliitika sündmusi. «Alustame nädala teemaga, seejärel keskendume teistele meedias vastukaja leidnud probleemidele. Otse-eetris on kaks ajakirjanikku, kes ei karda olla kriitilised nii erakondade, poliitikute kui ajakirjanduse hindamisel. Ja lõpuks – see on romantika!» seisab Raadio 2 veebilehel eelmise nädala saate tutvustuses.

Tänaseks on aga saade algsest 15 minutit lühem. Miks? ERRi kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe selgitab: «Saates kõlanud sõnakasutus ei ole rahvusringhäälingu eetrile sobilik ja seetõttu oli saade korduses lühendatud kujul ning on ka järelkuulatav lühendatud kujul.»

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles