Punkentsefaliit avaldas oma süsimustad mõtted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader videost / Youtube.com

Saaremaa ansambel Punkentsefaliit avaldas reedel bändi 10. sünnipäevaks ilmunud teise stuudioalbumi «Süsimustad mõtted».

«Algul panime paika, et albumi nimeks saab Pendelplaat, kuid mingil hetkel ei tundunud see enam eriti hea mõte. Nimi ja ideed selle ümber hakkasid aja möödudes lihtsalt hullult pendeldama ning see kõik tekitas metsikult musti mõtteid,» selgutab nimevalikut bändi solist ja sõnade autor Indrek Paas.
Bändi kitarrist Kurmet Kahju lisab: «Omajagu rolli mängis ka lugude temaatika - mustlased, elu Aafrikas, koonduslaager, p***elõhkumine ja eks ka Soomes töötava sõbra naisega mehkeldamise plaan on üsna must mõte.»

Punkentsefaliidi inspiratsiooniallikaks peab Paas endiselt elu ennast: «Et mingi hea tekst sünniks, peab midagi lahedat kõigepealt läbi elama. Arvatavasti meil niipea need läbielamised otsa ei saa....»

13 uue looga plaat lindistati peamiselt 2011. aastal Alar Aigro stuudios.

Punkentsefaliit:
Indrek Paas - vokaal
Kurmet Kahju - kitarr
Jüri Ge - kitarr
Ando Õispuu - basskitarr
Priidu Peegel – trummid
Liisa Soomer - vokaal

Plaadi esitluskontsert:
23.märts - Von Glehni Vutipõrgu klubi, Tallinn
( Pärnu mnt. 326, Tallinn )
Agent M, Punkentsefaliit
algus: 21.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles