PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 22. mai: Jäär võib olla üsna tormakas, Vähini jõudvad kuulujutud võivad meeleolu mõjutada

Copy
Vihmane ilm.
Vihmane ilm. Foto: Eero Vabamägi

Tegusat uut nädalat!

JÄÄR

Võid olla üsna tormakas. Eriti rahaasjus kipud tegema hulljulgeid otsuseid. Peaksid natuke tempot maha võtma ja riskimist vältima.

SÕNN

Marsi ja Jupiteri kvadraat annab võimaluse otsustavaks läbimurdeks. Aga ainult siis, kui piire realistlikult tunnetad.

KAKSIKUD

Kui oskad olla enesekriitiline, saad tänaste olukordadega ilmselt hästi hakkama. Vastasel juhul kipud kordama vanu vigu.

VÄHK

Sinuni jõudvad kuulujutud võivad meeleolu mõjutada. Enne millegi pärast ärritumist uuri, kas jutul on üldse tõepõhi all.

LÕVI

Oled enesekindel ja julge. Targalt tegutsedes võid teha karjäärivallas jõulise läbimurde. Oluline, et hindaksid oma võimekust realistlikult.

NEITSI

Ära tee armusuhetes äkilisi käike. Anna teisele inimesele hingamisruumi. Et end ausalt avada, vajab temagi eelkõige turvatunnet.

KAALUD

Keegi võib sulle rahaasjade ajamisel mõju avaldada, oma tahtmist peale suruda. Ära kuula teisi, sul tuleb mõelda oma peaga!

SKORPION

Suhete vallas võib toimuda kummalisi arenguid. Et teiste inimeste käigud on ettearvamatud, pead ka oma plaanid ümber mängima.

AMBUR

Töine olukord võib olla küllaltki ärev. Sinuni jõuab ehk sõnumeid, mis sind omajagu ärritavad, võib-olla isegi vihastavad.

KALJUKITS

Kellegi tähelepanu endale tõmbamiseks oled valmis mõndagi tegema. Hoidu rahaga pillavalt ümber käimast.

VEEVALAJA

Lähedaste inimeste teod või sõnad võivad sind ärritada. Oled tundlik ning kipud solvuma ja seda ka ägedalt välja näitama.

KALAD

Oled infotulva alla uppumas. Erinevatest allikatest leitav teave on vastukäiv ning sul on keeruline aru saada, mis on õige ja mis vale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles