VAATA TÄISPIKKA KONTSERTI ⟩ «Ma jään igavesti seda õhtut meenutama!» Käärijä andis Helsingis vägeva sõu ja suundus puhkusele

Elu24
Copy
Käärijä laupäeva õhtul Helsingis.
Käärijä laupäeva õhtul Helsingis. Foto: IMAGO/Roni Rekomaa/IMAGO/Lehtikuva/Scanpix

Eurovisioonil teiseks jäänud Soome esindaja Käärijä andis laupäeval Helsingis võimsa kontserdi, mida saab ka täies pikkuses järele vaadata. «Ma jään igaveseks seda õhtut mäletama!» ütles muusik kontserdi lõpus.

Möödunud nädalavahetusel Soomele Eurovisioonil teise koha toonud Käärijä andis laupäeval Helsingi jäähallis suurejoonelise kontserdi, kus sai näha paljast ülakeha ja palju üllatusi. Kontserti kanti kogu maailmas veebi vahendusel üle ja seda saab ka järele vaadata.

 

Kontserdi lõpus tänas Käärijä publikut meeldejääva õhtu eest ja ütles, et läheb nüüd puhkama, vahendab Iltalehti.

«Aitäh teile! Mu roheline jakk on nüüd nii tühjaks pigistatud, et ma lähen järgmiseks puhkama. Inimesed, puhake teiegi, lõbutsege ja hoolige teineteisest,» ütles muusik. «Ma jään igavesti seda õhtut meenutama!»

Käärijä eurolugu «Cha Cha Cha» sai hiljaaegu kõige kuulatuimaks Soome looks ning on esikohal mitmete riikide edetabelites, sealhulgas Spotify Eesti top 50s.

Käärijä kontserdi jaoks sõideti Helsingisse ka Eestist, kohal käis eurofänn, sisulooja ja saatejuht Sidni Tomson, kes Instagramis oma emotsioone jagas. «Käärijäl pole kunagi nii suurt kontserti olnud kui see ja ta näitas oma tänulikkust iga natukese aja tagant välja. Armastan seda inimest!» kirjutas Sidni Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles