KLÕPS Kirsti Timmer sõidust Türi lillelaadale: autode rodu oli 7 kilomeetrit pikk ja kohale me ei jõudnudki (2)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Pilt Kanal 2 videost.

Kirsti Timmer jagas Instagrami story's fotot teekonnast Türi lillelaadale, kuhu pääsemist ta ei jõudnudki ära oodata, kuna autode järjekord oli kilomeetrite pikkune. «Sõitsime edasi mujale,» ütles Timmer Elu24-le.    

19.–21. maini toimub Türil suursündmus Türi lillelaat, mis toob kokku lillehuvilised üle kogu Eesti. 

Lillelaadale soovis laupäeval minna ka Kirsti Timmer, kes jagas ühismeedias fotot hiilgapikast autoderodust, mis suundus lillelaada toimumiskoha poole. 

«Mõtlesime minna Türi lillelaadale. Seitse kilomeetrit seisvaid autosid ees. Meenus Niguli juurde minek filmis «Keskea rõõmud»,» ütles Timmer Instagrami postitatud story's. 

Pikk rodu autosid ootas pääsemist Türile.
Pikk rodu autosid ootas pääsemist Türile. Foto: Ekraanitõmmis story`st.

Kuna ootamine läks liiga pikale, otsustas Timmer mujale edasi sõita ning lilled seekord vaatamata jätta. «Ei läinudki sinna, sest 40 minutit kulus seal järjekorras, sõitsime edasi mujale,» ütles Timmer Elu24-le. «Foto on tehtud ühe silla juures enne Türit, seal oli remont ja see oligi põhjus, miks autod nii aeglaselt liikusid,» avaldas ta.  

Film «Keskea rõõmud», millega Timmer võrdluse toob, on 1986. aastal valminud Tallinnfilmi mängufilm, mille režissööriks oli Lembit Ulfsak.

Kui Kirsti Timmer lillelaadale sellel aastal ei jõudnud, siis sotsiaalmeediast leiab kauni foto blogijast Marimellist, kes veetis laupäevase päeva Türil.   

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles