Marko Matvere vananemisest: kõige suurem šokk oli 30-aastaseks saamine

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Marko Matvere «Hommik Anuga» saates.
Marko Matvere «Hommik Anuga» saates. Foto: Ekraanitõmmis videost.

«Hommik Anuga» saates käis külas näitleja, laulja ja lavastaja Marko Matvere, kes rääkis sellest, kuidas ta kord ise purjeid õmbles ning sellest, mis tunne on olla 55-aastane. «Kõige suurem šokk oli 30-aastaseks saamine,» tunnistab muusik.

4. veebruaril 55-aastaseks saanud Marko Matvere tõdeb, et tema keha on täis sinikaid, mis on tekkinud kukkumise tagajärjel. «Füüsis ei võta enam tugevaid lööke vastu. Ma olen rahutu inimene ja kukkumist tuleb ette.» Kust armastatud laulja siis kukub? «Taevast kukun ja kukun sõidukitega,» vastab ta humoorikalt vihjates oma ekstreemspordi armastusele. Matvere tegeleb lohesurfamisega.    

Matvere räägib, et ennekõike on ta siiski muusik ja ka laval on võimalik adrenaliini püüda. «Mida vanemaks jääd, seda rohkem meeldib mulle kontserdisaali kontsert,» tunnistab ta. Palju tuleb esineda aga pidudel, kus on näha, et inimestel on suur tung välja elada oma ängi ja kõiki emotsioone, mis nende sees keevad. «Aeg-ajalt lähevad peod väga võimsaks.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles