VIDEO Näitlejatar Marta Laan näitab kasvavat beebikõhtu (1)

Elu24
Copy
Marta Laan
Marta Laan Foto: Erlend Štaub

Hiljuti lapseootust kinnitanud Eesti Draamateatri näitleja Marta Laan jagab ühismeedias vahvat videoklippi lava tagant, milles näitab ka kasvavat beebikõhtu.

«Vahel on kostüümi all hoopis teine inimene,» jagab Instagrami toreda videoklipi postitanud näitlejatar Marta Laan (38), et temaga koos on kleidi all veel keegi. Tegemist on mõistagi ei kellegi muu kui kõhus kasvava beebiga. 

«Jah, vastab tõele! Olen väga rõõmus, aga hetkel pikemalt sellel teemal ei peatu,» kinnitas ta mai alguses rõõmustavat uudist Kroonikale.

Marta Laan lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 2010. aastal. Sama aasta sügisel asus ta tööle Eesti Draamateatris. Kostüümiga, milles näitlejatar ka beebikõhtu näitab, näeb teda lavastuses «Amadeus».

Peale teatri- ja filmirollide on Laan mänginud ka mitmetes teleseriaalides nagu «Ohtlik lend», «Kättemaksukontor», «Kodu keset linna», «Parim enne» ja «Õnne 13».

2014. aastal pälvis ta Suure Antsu ehk Eesti Draamateatri kolleegipreemia, samuti on ta pälvinud Voldemar Panso preemia.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles