Kanal 2 suveprogrammi vürtsitab «MasterChef Eesti», ekraanile jõuab ka mitmeid reisiseiklusi

Elu24
Copy
Kanal 2 suveprogramm.
Kanal 2 suveprogramm. Foto: Erakogu / Tairo Lutter / «MasterChef Eesti» / Kanal 2 / Elu24 kollaaž

Kanal 2 suveprogrammi jõuab Eesti filmi- ja teleauhindade konkursil aasta parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud «MasterChef Eesti» esimene hooaeg, argipäevaõhtuti saab aga hakata kaasa elama toredale mälumängusaatele «Nutikas Eesti».

Juba juulis alustab Kanal 2s tänavusel Eesti filmi- ja teleauhindade jagamisel parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud «MasterChef Eesti» esimene hooaeg. Maailma kuulsaimas kokandussaates võtavad omavahel mõõtu Eesti parimad kodukokad, kelle eesmärgiks on võita ihaldusväärne MasterChefi tiitel ja 10 000 eurot.

Auhinna nimel tuleb pingelistes ülesannetes süüa valmistada ja karmidele kohtunikele muljet avaldada. Eesti parimat amatöörkokka otsivad tippkokk Orm Oja, kogenud pagar-kondiiter Õie Pritson ja otsekohene maitsete meister Mihkel Heinmets.

Foto: «MasterChef Eesti»

Suveprogramm alustab 29. mail

Suvi Kanal 2 ekraanil saab hoo sisse aga juba esmaspäeval, 29. mail, kui alustavad «Suvereporter», uus mälumäng «Nutikas Eesti», lõbus automatk «Žiguliga maailma tippu» ja ekstravagantne draamasari «Versailles».

Nagu juba tavaks on saanud, toob «Suvereporter» olulisemad uudised ja Eestimaa mahlakamad palad televaatajateni eri paigust, nii maalt kui merelt, festivalidelt ja üritustelt, aga ka Tartu maantee meediamaja rõdult ning Fahle troopiliselt tänavagaleriilt.

«Suvereporter» on eetris iga päev kell 19.

Uus mälumäng auhinnatud «Õhtu!» saate tegijatelt

Argipäevaõhtuti saab hakata kaasa mängima ja mõtlema toredale mälumängusaatele «Nutikas Eesti», mida juhib legendaarne Peeter Võsa. Saate telgitagustes toimetab auhinnatud «Õhtu!» saate tiim eesotsas Eesti filmi- ja teleauhindade parima peatoimetaja auhinnaga pärjatud Marili Kobiniga.

Koos Peeter Võsaga külastatakse toredaid ja rahvarohkeid Eesti paiku, et sealsete nutikate inimestega kohapeal üks tore mälumäng läbi viia. Saate meeskonnal on ääretult hea meel, et saatejuhtimisel said käed löödud just rahvamees Peeter Võsaga.

Peeter Võsa.
Peeter Võsa. Foto: Tairo Lutter

«Kui me hakkasime saadet planeerima ja võtsime ülesandeks külastada suvel toredaid eestimaalasi erinevates kodumaa nurkades, et kaasata neid meeleolukasse mälumängu, siis sai üsna pea selgeks, et on üks mees, kes sobitub suurepäraselt igasse rahvarohkesse paika, ja see mees on Peeter Võsa,» ütleb saate üks produtsentidest Jüri Butšakov.

Elurõõmsas mälumängusaates seigeldakse üle Eesti eri festivalidel ja laatadel, külastatakse randu, hüpatakse sisse mõnda külapoodi ning otsitakse nutikaid inimesi, kellele esitada kuus põnevat mälumängu küsimust, millele õigesti vastamisel ootab inimesi auhind.

Muhedad mälumängud ja reportaažid suvisel Eestimaal saates «Nutikas Eesti» on eetris esmaspäevast neljapäevani kell 20.

Tiit Sukk ja Kristjan Ojang põrutavad Žigulidega maailma tippu

Saatejuht ja Žiguli-entusiast Kristjan Ojang ning näitleja Tiit Sukk võtavad ette kahekümne päeva ja 6700 kilomeetri pikkuse autoreisi Euroopa kõige põhjapoolsemasse punkti Nordkappi.

Foto: «Žiguliga maailma tippu»

Teekond sihtpunkti viib reisiseltskonna läbi Soome ja tagasi ringiga läbi Norra ja Rootsi. Ette võetakse asju, millest meie kandis pole palju räägitud, näiteks soojalgpall, sääsepüüdmise võistlus või kulla otsimine Lapimaa metsadest.

«Žiguliga maailma tippu» on Kanal 2 eetris esmaspäeviti kell 20.30.

Uued elamused, seiklused, nähtused ja kogemused

Juba viiendat hooaega aitab Kanal 2 vaatajatel suveks plaane ja ideid koguda saatejuht Jaanus Koort saatega «Elamusi täis Eesti». Lõbus ja hoogne suvesaade tutvustab Eesti eri piirkondi ja nende omapära ning avastab uusi põnevaid kohti ja inimesi.

Saade pakub inspireerivaid mõtteid aktiivseks puhkuseks ja vaba aja veetmiseks suvisel Eestimaal, olgu selleks siis peresõbralik veekeskus, seikluspark või mõni ajalooline vaatamisväärusus. 

«Elamusi täis Eesti» on Kanal 2s kolmapäeviti kell 20.30.

Jaanus Koort.
Jaanus Koort. Foto: «Elamusi täis Eesti»

Kodumaiste seikluste kõrvale mahub ka maailma avastamist

Reisisaade «Kaugele siit» viib vaatajad koos armastatud Eesti näitlejate ja artistidega maailma põnevatesse paikadesse. Tanel Saar avastab Mallorcat ja Sri Lankat, Harry Kõrvits tutvub Küprose legendidega ning Andres Dvinjaninov põrutab autoga ringi Hispaanias. Reket ehk Tom-Olaf Urb uudistab Türgis Kapadookiat.

«Kaugele siit» avastab maailma Kanal 2 ekraanil neljapäeviti kell 20.30.

Reket ehk Tom-Olaf Urb.
Reket ehk Tom-Olaf Urb. Foto: «Kaugele siit»

Saatejuht Katrin Lust võtab aga perega ette reisi imelisele Korfule avastama saare erakordselt ilusat loodust ja rikkalikku loomariiki. Smaragdina keset türkiissinist merd särava Korfu põhjal sündis ka kirjanik Gerald Durrelli menukas autobiograafia «Minu pere ja muud loomad», mis nüüd omakorda ajendas ka Katrinit seda kirjandusklassikasse kuuluvat saart perega uudistama minema.

«Lustlik reis Korfule» jõuab vaatajateni augustis.

Katrin Lust tütrega.
Katrin Lust tütrega. Foto: Erakogu

Ajaloo hiilgavaima lossi saladusi paljastab telesari «Versailles»

Rahvusvaheliselt tunnustatud ning uskumatult uhke draamasari «Versailles» on kaasahaarav lugu täis intriigi, romantikat ja põnevat omaaegset poliitilist manööverdamist. Sarja tegevus keerleb Prantsusmaa kuninga Louis XIV elu ja ajaloo ühe ikoonilisema hoone Versailles'i palee ehitamise ümber.

Foto: «Versailles»

Visuaalselt kaunis sari pakub silmailu uhkete kostüümide, ajastutäpse ja keeruka kunstnikutöö ning kauni pildikeele poolest. Palju kõneainet pakkunud sari viib vaataja 17. sajandi küllusliku ja suursuguse Prantsusmaa kuningliku porduelu ja legendaarse palee sünni keskele.

«Versailles» on Kanal 2 ekraanil esmaspäevast neljapäevani kell 22.

Turgutavat närvikõdi detektiivisarjade seltsis

Laupäevaõhtud on alates juunikuust krimisarjade päralt. Suurepärast segu puhkuseidüllist, mõrvadest ja peretragöödiatest pakuvad filmisarjade «Mõrvad Lõuna-Prantsusmaal» ja «Mõrvad Sandhamnil» uued osad ning «Brokenwoodi mõrvad».

Krimifilmid on Kanal 2s laupäeviti kell 21.30.

Kõige uue kõrval on suvel ekraanil tagasi ka parimad palad saatesarjast «Roaldi retked», aegumatu vaatajate lemmikkomöödiasari «Naabriplika», kodumaine krimisari «Kümnest kümme» ja naljasõu «Suur komöödiaõhtu».

Ka Kanal 2 sõsarkanalitel käib vilgas toimetamine

Duo 4 on armastuse otsingute lainel. Särtsakaid armuotsinguid pakuvad meelelahutuslike kohtingusaadete «Esmakohtingud» («First Date»), «Õhtusöök kahele» («Dinner Date») ja «Poissmees» («The Bachelor») uued hooajad.

Humoorikas romantilises tõsielusarjas «Esmakohtingud» saab kaasa elada paaride esmakohtingutele õdusas restoranis esmaspäevast neljapäevani kell 18. Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu!

Muhe kohtingusaade «Õhtusöök kahele» paneb selle väite sõna otseses mõttes proovile telekanalis esmaspäevast neljapäevani kell 20.30.

Juba mitukümmend aastat kirgi kütnud tõsielusarja «Poissmees» uued hooajad rõõmustavad fänne aga argiõhtuti kell 22.30.

Duo 5 toob teleekraanile maailma filmiklassika paremiku. Suvekuudel jätkub kassahiti kolmapäev, mis toob ekraanile suure hulga hinnatud linateoseid. Silmailu pakub näiteks «Wonder Woman 1984», mis jälgib imekauni superkangelanna seiklusi, ja «1917», mis on pälvinud üle 20 maineka auhinna oma meisterliku kinematograafia ja sügava loo eest. Vaatajate ette jõuavad ka legendaarsed klassikud, mis on jätnud jälje filmiajalukku, nagu «The Mask» ja «Air Force One».

Duo 6 pakub endiselt maailma tipptasemel komöödiasarju ning Duo 3 kanalilt leiavad kvaliteetseid krimisarju kõik tugitoolidetektiivid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles