VIDEO Värskes reisisaates lähevad tuntud rännumehed kuumaõhupalliga lendama ja veealusesse muuseumi

Elu24
Copy
Tom-Olaf Urb ehk Reket.
Tom-Olaf Urb ehk Reket. Foto: Erakogu

Täna kell 20.00 alustab Kanal 2-s uue hooajaga maailmapilti avardav ja mitmekülgseid elamusi pakkuv reisisari «Kaugele siit». 

Rännumehed Tanel Saar, Harry Kõrvits, Tom-Olaf Urb, Andres Dvinjaninov ja teised rahva lemmikud viivad televaatajad avastama tuntud ja tundmatuid paiku üle kogu maailma.

Esimese saate teejuht Tanel Saar möllab Mallorcal, kus ta jõuab tiiru peale teha Jean Miro ateljeedele ja vaadata ära ka superlavastaja Robert Wilsoni kõige uuema lavatüki «UBU». Lisaks avab Saar keskaegse kloostri müüride vahele jääva Chopini ja George Sandi ajatu armastusloo.

Tanel Saar.
Tanel Saar. Foto: Erakogu

Hooaja jooksul jõuab Tanel Saar veel imekaunile Sri Lanka saarele, kus tal õnnestub tantsida kohalikus pulmas. Elevandid, templid ja Sigiriya kaljukoopa 1500 aasta vanused freskod on selle saare pärisosa.

Harry Kõrvits räägib Küprose legendidest ja näitab ka meresügavuses asuvat skulptuuride muuseumi, kus on 10 meetri sügavusel 93 elusuurust taiest.

Reket ehk Tom-Olaf Urb vaatab maailma ülevalt alla, kui lendab kuumaõhupalliga Kapadookia kohal Türgis. Kapadookia on maailma üks eriskummalisemaid loodusmaastikke, mille vaatamine on vaimustav elamus.

Andres Dvinjaninov põrutab autoga ringi Hispaanias, kuni jõuab Salousse. Ferrari Land ja PortAventura on ainulaadsed paigad nendele, kes armastavad teravaid elamusi.

Maailma avav reisisaade «Kaugele siit» alustab Kanal 2s neljapäeval, 18. mail kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles