FOTOD KOHAPEALT Tallinnas Viru ringil seisis protesti eesmärgil sõiduk, kohale kutsuti politsei (4)

Copy
Protest Viru ringil.
Protest Viru ringil. Foto: Taavi Sepp

Politsei pressiesindaja kinnitas neljapäeva pärastlõunal, et Tallinnas Viru ringil seisev sõiduk liiklust ei takistanud. Patrullpolitseinikud aga tuvastasid, et mehel puudus Eesti juhiluba.

Tallinna kesklinnas Viru ringil oli neljapäeva pärastlõunal end «mugavalt» sisse seadnud maastur, mille katusel seisis plakat kirjaga «Riigikogulased: lõpetage pedede nunnutamine Eestis!».

Portaal Reddit kirjutab, et sama autot nähti plakatiga Viru keskuse juures ringi sõitmas juba hommikul kell kaheksa. 

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Barbara Lichtfeldt sõnas toimetusele, et politsei avastas Viru ringil sõiduki kella nelja paiku pärastlõunal. «Hetkel on kohapeal patrullpolitseinikud, kes suhtlevad sõiduki kasutajaga,» täpsustas ta ning lisas, et sõiduk liiklust ei takista.

Neljapäeva õhtul täiendas Lichtfeldt, et mehel puudus Eestis juhtimisõigus ja tal oli ette näidata vaid Ameerika Ühendriikide autojuhiluba, mis ei ole rahvusvaheline. Juhtumiga tegeleb edasi politsei. Autole kutsus mees järele inimese, kellel on juhtimisõigus.

Pressiesindaja sõnul ei keela seadus selliste plakatitega ringi sõita, samuti ei ole piiranguid plakatitel kujutatavatele sõnumitele. 

Meeleavaldus

Eile, kolmapäeva õhtul toimus Tallinnas Tammsaare pargis ka LGBT meeleavaldus, kuhu kogunes üle saja inimese.

Vaata galeriid siit: 

GALERII 〉 LGBT meeleavaldusele tulid kohale ka homofoobse plakatiga provotseerijad

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles