VIDEOKLIPP «Mis hullad?» Tõuksil tuhisev Jüri Ratas naerutab netirahvast

Elu24
Copy
03.10.2022. Tallinn. Riigikaitse nõukogu kaitseministeeriumis. Jüri Ratas. Foto Eero Vabamägi, Postimees FOTO: Eero Vabamägi
03.10.2022. Tallinn. Riigikaitse nõukogu kaitseministeeriumis. Jüri Ratas. Foto Eero Vabamägi, Postimees FOTO: Eero Vabamägi Foto: Eero Vabamägi

Video elektritõukerattaga sõitvast Jüri Ratasest levib kui kulutuli. «Isegi Jüri jaoks on bensu hinnad kõrged,» märkis üks video kommentaariumis.

TikTokis on lendu läinud videoklipp Tallinnas Bolti tõukerattaga ringi vuravast Jüri Ratasest. Vaid kahe päevaga on video kogunud 160 000 vaatamist. «Jüri Ratas, mis hullad?» küsitakse videoklipis, kus poliitik sõidab tõuksiga Vabaduse väljakult Toompea poole.

«Ärkasin üles oma uues Bugattis,» viskavad mitmed nalja. «Isegi Jüri jaoks on bensu hinnad kõrged,» märkis aga üks kommentaariumis. «Kas see on reaalne?» imestavad paljud. «Tallinna ummikute pärast pidi auto kahjuks maha jätma...»

Tähelepanelikke häiris aga asjaolu, et poliitik ei kandnud kiivrit. Kuigi see ei ole kohustuslik, leidsid mitmed, et see oleks hea eeskuju. «Kus kiiver on? Oi-oi!» manitseti kommentaariumis. «Jürka, kus kiiver on?»

@senhubert #fyp #jüriratas #tallinn ♬ POU TATATA - KUBITOKKJ

Neljapäeval jagas poliitik ühismeedias ka fotot, kus poseerib Bolti tõuksiga. «Selleks, et kiirel tööpäeval jõuda õigeks ajaks riigikogu istungit juhatama, tuleb vahepeal kasutusele võtta uuenduslikke lahendusi, näiteks kasutada elektrilist tõukeratast,» nentis Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles