Verdtarretav autosõit: Meghanit ja Harryt aeti kaks tundi autodega taga

Elu24
Copy
Meghan Markle ja prints Harry 2022. aasta 6. detsembril. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo
Meghan Markle ja prints Harry 2022. aasta 6. detsembril. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo Foto: ANDREW KELLY

Prints Harry ja Meghan Markle pääsesid napilt avariist! Ohtlik tagaajamine leidis aset pärast seda, kui Meghan ja Harry osalesid teisipäeval New Yorgis ühel heategevuslikul auhinnatseremoonial, kus Meghanit tänati tema tehtud töö eest.

Reuters kirjutab, et prints Harry ja tema abikaasa Meghan kogesid USAs autoga sõites peaaegu katastroofiga lõppenud tagaajamist, milles olid osalenud ka paparatsod. Olukord oli suisa nii hull, et äärepealt oleks viga saanud kas paar ise või teised liiklejad.

Autos oli lisaks Meghanile ja Harryle Meghani ema Doria. Harry pressiesindaja sõnul kestis lakkamatu jälitamine peaaegu kaks tundi ja tõi kaasa mitu olukorda, kus kokkupõrkest polnud palju puudu. Väidetavalt oli paparatsode sõidustiil olnud äärmiselt agressiivne ning hõlmas kõnniteel sõitmist, punase tule alt läbi sõitmist ja autojuhtimise ajal pildistamist. Sky News kirjutab, et Meghanit ja Harryt jälitas kokku kuus autot.

Harry on varem rääkinud oma vihast paparatsode vastu ja süüdistab just kõmupiltnikke oma ema printsess Diana surmas, kes hukkus 1997. aastal Pariisis autoõnnetuses, kui paparatsode eest põgeneda püüdis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles