SALAJANE KIRI Riigikogu istungil klõpsatud foto pani sotsiaalmeedia kihama: vasak käsi on kõnekas

Elu24
Copy
Riigikogu istung 15. mail.
Riigikogu istung 15. mail. Foto: Madis Veltman

«See on tõenäoliselt tema naise Triinu kiri. Täna on Lauri kord kodus nõusid pesta, kaua võib kodustest töödest kõrvale hiilida!» visati sotsiaalmeedias nalja.

Esmaspäeval toimunud riigikogu istungil saatis Eesti 200 fraktsiooni juht Marek Reinaas riigikogu esimehele Lauri Hussarile (Eesti 200) kuldkollasel paberil kirjakese, milles seisis: «Lauri, aitab küll, pane see päevakord hääletusele.»

Kõnekas foto kütab sotsiaalmeedias kirgi: kas tegu on humoorika vahejuhtumiga või riigikogu esimehe mõjutamisega?

«Kes Laurit kamandab ja talle käsklusi jagab?» küsisid mitmed hämmastunult. «Riigikogu esimehele anti käsk?»

Üks aga nentis: «Vägev, kui spikker nina all.» Teine soovitas hoopis, et kiri võinuks olla trükitähtedega, et oleks paremini loetav.

Riigikogu esimees Lauri Hussar lugemas kirja Eesti 200 fraktsiooni kärsitult juhilt Marek Reinaasalt.
Riigikogu esimees Lauri Hussar lugemas kirja Eesti 200 fraktsiooni kärsitult juhilt Marek Reinaasalt. Foto: Madis Veltman

«See on tõenäoliselt tema naise Triinu kiri. Täna on Lauri kord kodus nõusid pesta, kaua võib kodustest töödest kõrvale hiilida! Kes teine ikka julgeks, riigi teine mees ju?» visati foto kommentaariumis nalja.

Eraldi tähelepanu püüdis aga hoopis Hussari rusikas vasak käsi. «Mis selle käega toimub?» säutsuti Twitteris. «Vasak käsi on kõnekas...» märkis teinegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles