Alika meenutab üllatavat karjumist Eurovisioonil: saalis oli seda väga hästi kuulda, ilmselt videol keerati häält maha... (1)

Elu24
Copy
«Saalis oli seda väga hästi kuulda,» kommenteerib Alika fännide omaalgatuslikku karjumist Eurovisiooni finaalvõistlusel.
«Saalis oli seda väga hästi kuulda,» kommenteerib Alika fännide omaalgatuslikku karjumist Eurovisiooni finaalvõistlusel. Foto: Mihkel Maripuu/Andy Von Pip/ZUMAPRESS.com/Scanpix

«Videol ma arvan, et nad panid volüümi vaiksemaks, et see poleks nii häiriv. Aga saalis oli ikka tunda seda,» kirjeldab Alika hetke, kui pahased Soome fännid punktide lugemise ajal omal algatusel saalis loosungeid karjuma hakkasid.

«Emotsioon on täiesti uskumatu,» tõdeb Liverpoolist Eestisse jõudnud Alika, kes vaatas esmaspäevases «Ringvaates» esimest korda oma Eurovisiooni finaaliesitust. «Seda ei saa sõnadesse eriti panna. See oli parim aeg mu elus,» kommenteerib ta euromöllu.

Alika nägi geen room'is kõrvalt ka rootslaste Loreeni ja soomlaste Käärijä titaanide heitlust. «Saalis oli väga huvitav atmosfäär. Mina isiklikult ootasin, et võitja tuleb mulle selliseks suureks punktiks selle ägeda kogemuse juures. See tuli, aga mitte nii suureks punktiks.» Alika lisab, et saalis oli rohkem entusiastlikke fänne just Soomest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles