ESIMENE FOTO Ksenija Balta jagas emadepäeva puhul armsat fotot koos pisitütrega

Elu24
Copy
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Tairo Lutter

Eelmisel aastal emaks saanud kergejõustiklane Ksenija Balta jagas Instagramis armsat fotot, kus poseerib koos pisitütre Kiraga.

Möödunud aasta 28. veebruaril nägi ilmavalgust kergejõustiklase Ksenija Balta ja tema abikaasa Andrei Nazarovi pisitütar. «Meie pisike KIRA!!!» avaldas Balta Instagramis tüdrukutirtsu nime.

Lapseootusest teatas paar aga 24. detsembril 2021, kui kirjutas armsa foto juurde: «Järgmine aasta saab meie jaoks olema põnev ja uudne. Meie perega on liitumas väike Nike fänn.»

Emadepäeval jagas kergejõustiklane armsat foto koos pisitütre ja lillekimbuga. «Saadan armastust kõikidele emadele ja tulevastele emadele,» kirjutas ta postituses.

Ksenija Balta ja tema abikaasa Andrei Nazarov abiellusid 2018. aastal.

«Ma ei teadnud, mida see endaga kaasa toob, aga olen igati rahul. Ta kasvab nii kiiresti, et ma ei jõua talle järele enam,» rääkis kergejõustiklane mõni aeg tagasi saates «Kümme kaadrit» elust pisitütrega.

Küsimusele, kas Kira läheb ema jälgedes, vastas Balta naerdes, et laps valib ise oma elutee. «Kõik need otsused teeb ta ise. Ma katsun teda suunata ja olla hea lapsevanem.» Küll aga avaldas ta, et tütrele meeldib nende treeningutel spordihallis kaasas käia. «Talle väga meeldib. Kui me olime Kiraga haiged, siis ta ei saanud poolteist kuud spordihallis käia ja siis kui ma lõpuks tulin temaga sinna, oli ta väga õnnelik. Ma pole selliseid emotsioone varem näinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles