ARMSAD FOTOD «Aitäh, et saan olla ema!» Vaata, kuidas tähistavad emadepäeva kodumaised staarid (1)

Elu24
Copy
Katrin Lust ja tema pisitütar Oliivia
Katrin Lust ja tema pisitütar Oliivia Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Maikuu teisel pühapäeval tähistatakse emadepäeva! Mida teevad sel tähtsal päeval Eestimaa kuulsused ja milliseid vahvaid mõtteid ühismeedias jagatakse?

Ehtedisainer ja kirjanik Mari Ojasaar kirjutab ühismeedias, et see on päev, kui ta saadab tänu elule. «Minu jaoks on emadepäev meeldetuletus, kui palju on, mille eest tänulik olla.»

«Ei oota lilli, ei oota kooki, ei oota kaardikesi ja muud sellist. Kallistan ise ja tänan, et saan iga päev olla ema nii vahvatele lastele. Saan olla tütar ja lapselapski veel.»

Victoria Koitsaar postitas armsa foto koos pisitütre Mayaga.

Christin-Amani Kiivikas jagab armsaid fotojäädvustusi pisipojaga: «Sina ja mina igavesti!»

Näitleja Saara Pius jagab Instagramis toredaid fotosid koos lastega. «Olen iga päev nii tänulik ja õnnelik, et mul on nii armsad põnnid. Süda on armastust täis!!»

Uudisteankur Ingrid Teesalu postitas aga vahva perefoto. «Milline sõit see on olnud,» nendib ta postituses.

Aasta alguses emaks saanud Anne & Stiili peatoimetaja Mari-Liis Helvik väljendab ühismeedias tänulikkust: «Pole sõnu kirjeldamaks, kui õnnelik olen, et valisid just minu oma emaks...»

Stilist Ženja Fokin saatis emale kauni lillekimbu.

Zenja Fokin saatis emale kimbu lilli.
Zenja Fokin saatis emale kimbu lilli. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Armsaid fotojäädvustusi jagab ka muusik Tomi Rahula

Telenägu Kethi Uibomägi kirjeldab vahvaid mälestusi emast. «Kui olin kolmene ja sa mängisid kodus minuga lauluvõistlust, mille auhinnaks sain toorest kartulist kaela medali. Kuidas me mamma aiast õunu korjasime ja need oma pisikesse seljakotti toppisime ning sinu pikkade sammude saatel sõrmest kinni hoides Valga-Võru rongile kalpsasime. Kui sa mulle pabernukkude raamatu tõid ja jõuludeks esimese Barbie kinkisid. Su ilusad pikad juuksed lehvisid tuules, kui hommikuti kooli-tööle jalutasid, ma tean, sest vaatasin sind alati aknast. Kuidas sa mind peale igat lauluvõistluse kaotust lohutasid ja hoidsid. Kui ma esimest korda pohmellis olin ja sa mulle kurgivett pakkusid. Sinu sõbrannad õmblesid mulle riided, koolikoti, tegid nahast pinaligi.»

«Mu kallis, armas, ilus, rõõmus, toetav, tark, lõbus, seiklusjanuline, huvitav, pikk, lahe, usaldav emme! Ma armastan sind alati.»

Saatejuht ja ajakirjanik Katrin Lust postitas Instagrami armsa klõpsu koos pisitütre Oliviaga. «Ilusat emadepäeva, kallid emad!» kirjutas ta. 

«Aitäh, et saan olla ema!» kirjutab sisulooja Agne Vaher emadepäeva puhul Instagramis. «Kõige imelisemat emadepäeva kõigile emadele, vanavanematele ja tulevastele emadele – te olete asendamatud.»

Muusik Vaido Neigaus postitas Instagrami vahva klõpsu koos emaga. «Ema, sa oled võimas ja vägev! Oled parim! Head emadepäeva,» kirjutas ta foto juurde.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles